Filmi izlemedim ama afişi beni gülmekten kırıp geçirdi. Matt Damon ın koşuşuna bakarmısınız. İnek Şabanın sevgilisine koşması gibi. Güzelim Bourne ü ne hale getirmişler.
Kader ve özgür irade konusunu kendilerince saçma sapan işlemişler. Aşk'ın her şeyin önüne geçip üstesinden gelebileceği mesajını vermek istemişler... Ajanlar da bir çeşit melekler gibi gösterilmeye çalışılmış. ... Bu meselelerde insanın insanın en çok aldandığı noktalardan biri "Allah'ı kendisine kıyas etmesidir". Bilgisi, öngörüsü, gücü, adaleti, merhameti vs sıfatlarda sanki bir insan yaparmış gibi kıyas etmeleridir. Halbuki adı üstünde: o bir ilah'tır. Allah'tır. ınsan üstüdür. ınsanların eksik noksan hatalı özelliklerinden sıfatlarından münezzehtir. Bize cüzi "özgür irade" vermiştir. Hem bizi imtihan eder. Hem bize merhamet eder.... Filme puanım: 6/10
Filmler göreceli bence kötü olan eleştirileri dikkate almadım ve izledim. gerçekten keyifli bir film. Ve acaba diye insanı düşündürüyor. Benim puanım 8/10 ...
Film görünüşte aşk içeriyor ancak biliçaltında Amerikan emperyalizmini empoze ediyor. Filmden çıkarılacak sonuç: Kaderinizi artık Amerikan başkanı belirleyecek. Ben sevmedim. 5/10
Kaderin bu kadar yaratc bir ekilde somutlatrld bir hikaye hatrlamyorum. mgelerle de zenginletirilmi, modern bir mitos gibiydi. Ben ok yaratc buldum ve etkilendim 9/10
Kader ajanları çok mükemmel bir film olmuş bir çok kez izledim ve bu gün yine izledim benim için kusursuz filmin 2. si mutlaka çıkmalı çıkartmalılar yani muhteşem çünkü lütfen ikincisini çıkartın.