3,7
Kader Ajanları hakkında görüşlerin ?
7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Dün fragmanını izledim.Bilimkurgusal bir aşk öyküsünü anlatıyor.İki aşığın arasına Fringe dizisinden aşina olduğumuz Gözcüler denen elemanlar giriyorlar.Matt Damon ismi ve performansı gişe garantisi yapımın.Dört dörtlük bir Phillip K.Dick çıkar mı diye sorarsanız Blade Runner hariç yazarın özünü yansıtan başarılı bir Dick uyarlaması gelmedi derim.
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
şapkasız çıkmam abi diyen matrix çilingirinin bir romantik film içine girdiğini düşünün..

güzel film.. izleyiniz 8 puan :)
15 Mart 2011 tarihinde eklendi
Konusu beni çok içine çekti çünkü; kadere yaklaşımı harika olmuş ve yaratıcı bir şekilde :) Yani hep deriz ya "Sanki birileri benim şöyle olmaı istemiyor, böyle bir şey neden ben gerçekleştiremiyorum..." gibilerinden serzenişler. İşte nedenini çok çok güzel açıllamış kendilerince filmde :))

Matt Demon ve Emily Blunt uyumda zirveyi yakalamış bana kalırsa :D

9 / 10 ;)
14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
güzel fena değil, matt damon pek bi kilo almış :P ..***..
13 Haziran 2013 tarihinde eklendi
astlavista iyi özzetlemiş... izleyin bence çünkü hoş bi konuuu =) şapkaaaa :D
30 Nisan 2013 tarihinde eklendi
Belki bazılarınız senaryoda yaratıcılık diyebilir ama benim için tamamen saçmalığimiz şeylerin Hollywood ağzıyla anlatılması mı ilginç kılıyor filmi? yıllarca biz kaderini değiştiremezsin,kaderini kendin çizersin replikleriyle büyüdük. BAŞKAN,PLAN,ŞAPKA terimlerimi bu replikleri yaratıcı kıldı?
17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Film güzel. Bilimkurgudan çok aşk filmi olmuş ama yinede bir kereliğinede olsa izlenmeyi hakediyor...
5 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi henüz izlemedim, sinemada fragmanı izlerken aklımdan emily blunt yerine claire forlani geçti, durdu..acaba o mu olsaydı
28 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
kader, alın yazısı temalı, içinde meleklerin hatta allahın olduğu müthiş orijinal konulu film. Sürükleyicilik harika. Oyunculuk harika. Konu harika ötesi. On yıldız beş numara film. 10 / 10
3 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Ilk yarim saatiyle bomba gibi bir film etkisi yaratan daha sonraysa mantiksizliklariyla saçmalamaya baslayan bir yapim.Ufak tefek degisiklerle büyük siçrama yapabilirdi ama bu haliyle vasatin biraz üstünde.Yine de rahatlikla izlenebilir...6/10
2 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Filme pek konsantre olamadım. bana biraz soğuk geldi ama, senaryo enteresan, oyunculuklar, çekimler, müzikler vs. güzel, kısaca izlenebilir orta karar bir aksiyon.
23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Çok fazla beklenti içinde olacağım bir film.
28 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Filmin konusu kendini; aynı türdeki diğer filmlerden ayırıyor. Başroldeki bayan oyuncudan gözlerimi filmin sonuna kadar alamadım. Hemen hemen her romantik filmseverin hoşuna gidecek bir film.
20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
olay yaratacak bir film olacağını öngörüyorum ayrıca gösterim tarihi yanlış yazılmış
9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Kader Ajanları, konusu ve işlenişiyle kendini hiç sıkılmadan izlettiriyor. Matt Damon ve Emily Blunt'ın oyunculuklarına diyecek söz yok harikalar.. güzel bir film. izlemenizi öneririm. :)