Tolgakocak
14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
yine efsane seriden güzel film bella ilk 2 filmden daha güzeldi bu filmde ama favorim alice bu filmdede cok tatlıydı :D spoiler: victorianın bellayı öldürmek icin ordu topladığını görüyoruz yeni vampir ortaya cıkartıyor kurtlar ve vampirler yani cullen ailesi işbirliği yapıyorlar bellayı korumak icin bella sayesinde iki düşman ırk ittifak kuruyor bella hem jacobı hemde edwardı sevdiğini söylüyor ikisiylede öpüşüyor ama edwardı daha cok seviyormuş :D 10/7 en sevdiğim sahne edwardı ölmesinden kurtarmak icin kendini bıcakla kanatıyor kurt adamların konseyinde dinlediği hikayedeki gibi Bella:ateş ve buz bazıları dünyanın sonunun ateş olduğunu söylüyor bazıları da buz tutkuyu tattığımdan ateşi tercih ediyorum ben ama iki kere yok olacaksa dünya biliyorum nefreti yeterince buzla da yok olsun diyebilecek kadar.jasper ve rosalienin hikayelerini de öğrenmek cok güzel sahneydi özellikle jasperın hikayesini cok seviyorum
Kitabını okuma şansım oldu. Bu arada sizlere tavsiyem ilk önce kitaplarını okumanızdır. Konunun işleniş şekli çok ama çok iyi. Bu filmde beğendiğim en iyi sahne Jacob'ın kendini baştan aşağı değiştirerek karşımıza çıkması ve Edward'ın Bella'yı olağanüstü kıskanması... Bir vampir için garip bir duygu olsa gerek. Fakat Edward gelencekçi ama bir o kadar da anlayışlı biri. Bella'ya olan tutumu her ne olursa olsun yeterki güvende olsun mantığını çok iyi aşıladılar. İzlenmesi tavsiye edilir. 7/10
Kendimi bildim bileli bu vampir, elf ve zombili filmlerden hiç hazzetmedim. Niye mi izliyorum. Biraz gülmek için. Kan emen vampir kendini duygusala bağlamış insani bir varlıkla aşk yaşıyor. Diğer tarafta canı istedimi kurta dönüşen bir yaratık. Bizim Bella Swan aradığını normal insanlarda bulamamış olacak ki bu iki hilkat garibesine birden mavi boncuk veriyor. Kitabını okuyun ama böyle filmlere prim vermeyin.
Kitabını okuduğum için daha çok severek izlediğim bir film serisi oldu. Diğer vampir filmlerinden daha güzel olduğu tartışılmaz bir gerçek. Birde Van Helsing bu alanda iyidir.
İlk filmle başlayan durağan tempo,2.ve3.belki hareketlenir diye bekledim.Ama hayır,aynen devam ediyor.Film yaklaşık 120 dk ve tahminim izleyen herkes son 20 dk. için geri kalanına katlanmak zorunda bırakıldı.6/10
Umm.. Merhaba ben daha yeni üye oldum da. ara bölgesine tutulma veya başka bir film adı yazıyorum ve film çıkıyor karşıma tıklıyorum fakat filmin partları falan değil sadece konusu ne zaman çıktığı ve fragmanı çıkıyor. İzlemek iin ne yapmam gerek :)
Bence aldığı puandan fazlasını hak ediyor tamam bir başyapıt tabiki değil ama aldığı puan düşük ve izleyecek olan insanları yanıltabilir.Film bence ikincisine göre çok daha başarılı olmuş yeni aydaki sıkıcılık ve kısır döngü bunda yerini heyecana ve aksiyona bırakmış diyebiliriz.Kristen Stewart bence üç film içindeki en iyi performansını göstermiş ve özellikle edward ile jacob arasındaki diyaloglar bir hayli ilgi çekiciydi.Sonuç olarak serinin hayranları bu filmi beğeneceklerdir en azından bu puandan fazlasını hak ediyor diye düşünüyorum.7/10
Filmin bu tür yorumlar almasi beni cok sasirtti. Ben cok basarili buldum.Birde puan cok düsük.Bundan cok cok daha fazlasini hakediyor.Izlemek isteyenler icin aydinlatici olmasi acisindan icinde `aksiyon, ask, tutku` herseyi bulabilirsiniz.Izlerken cok keyif aldim.Sonraki zamanlarda üstelik birkez daha izledim..
bu puanla filmin hakkı yenmiş.gençlere hitap eden bir filmdi.ama zaten beğenmeyecekleri belli lan kişiler tarafından oylanmış bir filmdi.güzel yönlerini söyliyeyim.süper savaş sahneleri vardı.bir sahne romantik diğeri gerilim olarak mükemmel dengeleme vardı filmde.kötü yönü ise yorum yapan ismini hatırlamadığım bir arkadaş şu örneği vermişti bellanın yeni ayda kurtadamı tokatlaması bu filmde ise tokat atınca elinin kırılması gibi.arkadaşımız doğru noktayı belirledi.şunu da söyliyim k bu olay tutulma filminin değil yeni ayın hatasıydı.çünkü yeni ay kitapında tokatlama sahnesi yoktu.izleyin derim