elensarburak
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ne kadar BOŞ yorum var ya arkadaşlar biliorm bu başarıyı kıskanıosnuz daha sinemaya gitmeden filmi izlemeden kendinizi kötü kötü die alıştıosunuz bende filmi 2 kere izledim ve gayette beğendim serinin en iyisiydi burda vampir ve kurtların kanlı savaşı anlatılmıyo efsanelerin içinde yaşanan aşk ve maceralar anlatılıo karanlıklar ülkesi gibi bişimi olması lazımdı zaten farkınıda burda yaratıyo ilgi çekmesinin ve beğenilmesinin nedeni herkezin korktuğu yıllarca korku filmlerinde olan bu temaların bi aşk filmine konulması :)yeni ay gerçekten sıkıcıydı ama bu film kesinlikle değildi biraz filmin içine girin ve filmdeki bellanın seçim sıkıntısını aşkı ve macerayı yaşayın boş boş ekrana bakıp bu ne ya adam kurda dönüşüyo ne saçma olayıyla yaklaşırsanız hiç bi filmi beğenmezsiniz ayrıca fantastik film sevmiyosanız neden gidiosunuz hiç gitmeyin de bu saçma yorumlar olmasın!! bu arada lüften bu filmi aşkı tatmış kişiler izlesin çünkü aşk nedir bilmeyenler var bu yüzden aşk sahneleri sıkıcı gelio
Mükemmel Summit new moon da yaptıgı kitaba bagımssızlık kuralınbı eclipse kaldırmak zorunda kaldı xDbnce olagan üstü bir film olmuş darısı şafak waktini aşına xD
Büyük umutlarla gittiğim bir filmdi fakat umduğum gibi olmadı. Kitaplarını bir çırpıda okumuştum, ilk filmini de ilk heyecanla izleyip bayılmıştım. İlk filmine bayılıp ikincisine de gitmemek olmazdı. Ona da film vizyona girmeden bilet alıp geldiği ilk gün gittim fakat buna önceki kadar hayranlık duymamıştım. Bu üçüncü film ise beni inanılmaz sıktı. Gerek kitabını okumamın üstünden uzun zaman geçmiş olması gerekse artık heryerde duyduğum Edward muhabbetlerinden bıkmış olmam. Ayrıca kitabında bu kadar hayranlık uyandıran Edwardın filmde acıların çocuğu modunda dolaşması. Hemen hemen her sahnesinde omuzlarının düşük, yüzünün acı çekiyor halde olması beni oldukça rahatsız etti. Son olarak önceki iki filme nazaran bu filmde vampirlerin gözleri acayipti. Ben lensim diye adeta bağırıyorlardı.iyi yönü yok mu, tabiki var o da Taylor yani Jacob. En beğendiğim oyuncu kesinlikle oydu, kitaba en uyan karakterdi.
adamlar başka tü-rlü bu kitabı nasıl aktarabilirlerki beyaz perdeye. bence ufak tefek eksiklerin dışında müthiş bir film hazırlamışlar o eksiklerin kaynağıda kitabın olayları uzun uzadıya anlatıp filmde sadece kısıtlı bi zaman aralığında göstermesi onun dışında görüntü karakterlerin seçimi ve yer zaman mekan unsurları çok başarılı olmuştur filmde emeği geçen herkesi tebrik ederim.
ilk 2 filme görü daha kötü. beklentinizi düşürüp , illaki bu filmin tüm serisini sinema izlemem lazım diyorsanız gidin.kurtların ve vampirlerin olduğu bir aksiyon dolu film değil , aşırı romantizmin olduğu bir belgesel gibi olmuş...kötü ,gerçekten kötü
kitabında sıkılıp yarıda bırakmıştım.. iyi ki de öyle yapmışım.. filmin 1. yarısı aşktan sıkılsamda bu benim problemimdi.. sonuçta o sahnelerde oyunculuk ve çekimler kötü değildi. 2. yarsında keyfim yerine geldi ve o son savaş sahnesi güzeldi.. izlenesi bir film ;)
bu film neden kötü oldu...çünkü 3 filmdede 3 yönetmen eskitti 4.filmde de farklı bi yönetmen olursa olmaz sadece karakterlere bakıp film yorumlanmazzz...
bu kadar kötü film yapıp bu denli yüksek bir gişe ye ulaşmak herkesin harcı değil. bu yönden takdir etmek lazım yönetmenleri. ama bana göre film bile değil. televizyon dizisi olsa izlenir belki.
sadece ne var bu filmde bukadar diye gittim diyebilirim..ilk film güzeldi,2. film hayal kırıklığıydı bence,belki 3. film güzeldir diye düşündüm..sonuç sıkıntıdan patladım..boş boş bakışmalarla geçti bütün film..televizyonda bir röportaja rasladım.adam sinemadan çıkan gençlere filmi nasıl buldunuz diye soruyor.cevap sadece şu ikisinden ibaret.edward çookk yakışıklıı!veya jacobb çokk tatlı!!yakışklılar tamam ona bişey demiyorum..filmi sormuştum ben aslında diyemedi adam tabi..
kitabı sevdiğim için izledim.ama hakkaten bir baştan bir sondan alıp kendi kendilerine birleştirmişler hikayeyi.yine de sihirbazın çırağından daha keyifliydi.bakalım son hava bükücü nasıl'bugün gideceğim
film gerçekten çok güzel, seri film olduğu için bence diğer iki filmi izledikten sonra izlenirse gerçekten tat alınacak bir yapıt, kurgu seneryo oyunculuk yönünden gayet başarılı. soluk soluğa izledim.Eksiğim olabilir diye eve geldim 2. filmi tekrar izledim..