Recep İvedik 2
    2,7
    Recep İvedik 2 hakkında görüşlerin ?

muratt-4788
    muratt-4788

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmin ağlatacak sahneleri çok fazla tabi kadrinin durumunu düşünmesek ama yinede izlenmesi gereken bir film diyorum gidin o gerçekleri görün,,,
    nurdogan-bayraktas
    nurdogan-bayraktas

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ya alacakaranlığa 8.8 verilipte bu filme 6.6 verilmesini kafam almıyor. Bu film alacakaranlıktan çok daha iyiydi. Bir kere diğer filmlerden daha az küfür var bu bir gerçek.İki arogla bu filmin karşılaştırmasını yaparsak arog çok mu düzeyliydi.Maymunla ilişki düzeyliydi diyebilirim bunun için bence bu film harika ve zaten beğenmeyenler bu filme önyargıyla girenlerdir.lütfen artık kırın zincirlerinizi ve adam gibi film izleyin !!!!!
    Melih Tuğrul
    Melih Tuğrul

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bizim arkadaşların 2. seansında çıkıp gittiğini şimdi anlıyorum. tek kelimeyle 'rezalet'
    uyuyan-dusler
    uyuyan-dusler

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten ememeğe saygı duyulması gerekiyor başaralılar diliyorum....
    blackwidow1983
    blackwidow1983

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Şahan Gökbakar haricinde diğer tüm oyuncuların oyunculukları çok vasattı bence. Güldüm mü evet bikaç sahnede güldüm. Ama sinemadan çıktıktan sonra saman alevi gibi aklımda filme dair hiç bişey kalmadı.
    Suspiria-2
    Suspiria-2

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
    konu açısından 1 güzeldi fakat çok gülmemiştim ama 2 de çook güldüm ve sinema salonuda koptu diyebilirim fakat olay örgüsü çok iyi değildi ama yinede emeklerine sağlık gidilip izlenmeğe değer ben çok güldüğümden dolayı 8 veriyorum..
    totopoke
    totopoke

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
    çok komik yaw en çok ta maun sandık komikti maun sandık warya maun sandık senin....... süperdi 1 de güzel 2 de adam işini biliyor cem yılmaz film yapamıo abi daha çok programlarda komik şahan film yapabiliyo arog ve gora da hiç gülmedim izlediğim en komik film :kutsal damacana,r.ivedik2,r.ivedik1
    oktayoktayov
    oktayoktayov

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
    recep ivediği bozdurmak, yada recep ivediği nakite çevirmek ancak bu kadar net gözler önüne serilir. oyunculuklar vasatın altında, o oyuncuları dizilerde bile oynatmazlar. senaryo yok, sadece recep ivedik ve şahan gökbakarın para kasası var. 3/10
    muebbet-muhabbet
    muebbet-muhabbet

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bu filme komik diyebilenleri anlamıyorum filmde ne bir konu var nede komik olan bir öğe...

insanlara küfürler etmek , şişko şişko demek yada orama goma burama go demek ne kadar komik olsa gerek yahu...

böyle iğrenç bir film gişede 4 milyonu geciyormuş ben sinemada para verdim bu filme para verdiğim için binlerce kez pişmanım.
    xxxdqertoxxx
    xxxdqertoxxx

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    süper bir film siz kimsinizki cok biliyorsanız siz yapın
    ismailaydin61
    ismailaydin61

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bence film eğlenceliydi. biraz argo vardı ama sokakta duyacağınızdan fazlası değil. Çok kaliteli müthiş diyemem ama eğlenceli güleceğiniz bi film..
    100kasa
    100kasa

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    yazık vallahi yazık bu filmin neresine gülüyorlar anlam veremiyorum ben ilkini cd den izlemiştim ikincisini geçenlerde bi cafe de veriyorlardı yarım saat zor dayandım
    fidanerdem
    fidanerdem

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmin icindeki tum bu kabaliklar ve komik oldugu zannedilen hareketlere gulundugunu ve bunlarin bazilarin hosuna gittigini gormek gercekten aci veriyor. Film, ilk birkac dakikanin ardindan sıkmaya basliyor, surekli argo ve kabalik da bir yere kadar. Ilk film biraz daha kabul edilebilir duzeydeydi, ama bu filmde cogu sey abartilmis.
    nnnapster
    nnnapster

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmda bazi sahnelere guluyo insan sadece ama su kasiyerken ki sahne gercekten superdi:)

ama acikcasi filmin gereki kalaninda abartilcak kadar buyuk bir komedi yok.
    reelserdar
    reelserdar

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Birinciside ikinciside film olarak hiç güzel değil.güldürüyo mu derseniz güldürüyo oda recep ivedik karakterine.ben cd den izledim.iyiki gitmemişim sinemaya.Bence parayı hakeden kaliteli filmlere gidilmeli.