Recep İvedik 2
    2,7
    Recep İvedik 2 hakkında görüşlerin ?

radar-55
    radar-55

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    KrdşLer S.A ya bi kere zevkler ve düşünceler göreceli olabilir bu gayet normal.Onun için birbirimize laf söylemiyelim bence...
    Filme gelirsem sonuçta Şahan dan bahsediyorüz Bence her 2 filmide güzeldi bu filmde güzel..

çok daha komik olsa çok lavbali olmüş tadı kalmamiş dersiniz eminim lütfen saygı duyun!
    Adam güldürüyor mü güldürüyor.. o kadar.
    buuurakk

bence güzel filmdi 9/10
    tarhansimsek
    tarhansimsek

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu denli düşük puan alan bir filmin izlenme rekorları kırması :D Şimdi aslında şurası gerçek İvedik bu topumdaki her 5 insandan 4ünün aynasıdır. Kızmaca gücenmece yok. Doğru olanı budur. Şöyle kafanızı hafifçe dışarı çıkarın etraf İvediklerle dolu. Ve ne yazıktır ki sanat adına bir tutam elle tutulacak bir sahnesi yoktur. 2-3 hafta sonra hangi birimizin kafasında bir iki kareden fazla bir şey kalacak. Kalmayacak elbetteki. Ve kalmadığı için de sanat eseri sayılmayacaktır. Üzüldüğüm nokta şudur; bu tip filmlere gösterilen yoğun ilgi devamlarını da getiriyor. Velakin yarına kalırlığı sıfır noktasındadır. Günü kurtaran eserler sanat eseri asla olamazlar. Yazık ki sinema seyrimiz bu tür filmler yüzünden olgunlaşma safhasını tamamlayamadan tavan yapıp tekrar dibe vurmuştur.
    Bekir Çimendag
    Bekir Çimendag

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    nası tahammül edip izlemiş bu filmi millet anlamış deilim... 10 üzerinden 1... hayatımda gördüğüm en gereksiz film
    ill-key
    ill-key

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Birinci filme oranla daha sinemaya uygun olmuş ama iğrençlikte birincisini açık ara geçmiş..Bazı yerlerde hayattan iğrendim maalesef.. Şahan bir de çıkıyor, diyorki: bu filme +18 nasıl koyulur.. Bas bayağı iğrenç espriler.. Hele babaannenin küfürlü konuşmaları, çok yazık..Bu filmi izleyenlerin çoğunun benim gibi meraktan izlediğine eminim..10/5,5..
    tanilyas
    tanilyas

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmi izleyen çogu kişi gibi bende begenmedim ... birinci filmini izlemek için sinemaya gitmemiştim .. ikincisini gidip izleyeyim dedim ve açıkcası keşke bunuda izlemeseydim dedim . komedi film izlemeyi severim ama en azından benim ilgimi çekecek bir sahne göremedim... bayat bayat şakalar.. 3 film çekilecek herhalde ve inşallah ben onu izlemeye gitmeyecem. Benim gibi bu filmi begenmeyen arkdaşların da bu filme gitmemleri gerekli yoksa 4. filmi de çeker 5. de 6. da .... bu böyle sürüp gider. en iyi tepki izlememek arkadaşlar..
    yasincim1982
    yasincim1982

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ivedik normaldi ilki gibi argo seven seyretsin. ama nine koparttı :)) 10/8
    ebuyrukcu
    ebuyrukcu

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Komedi filmini kaliteli yapan argo kelime, küfür kullanmadan yapılan espirilerdir.Ben bu filmde tam tersi birkaç sahne hariç bunu göremedim.Daha kaliteli bir film bekliyordum.Hayal kırıklığına uğradım.
    jerome2510
    jerome2510

26 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Recep İvedik 1 den sonra izlediğim en komik filmdi
    mertgs
    mertgs

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    recep 3 te şahan ınş daha cok küfür daha cok argo kullanır.süper oluyo çünkü.sizin gıbı hıncallarda çıldırır böle ama flimide 5 milyon kişi izler.sınema sanatmışta bılmemne hadı be ordan.burda bu lafları edenler gercek hayatta ettıği küfürlerı saysın bakalım bi hepınız rahipsınız demi.10 üzerinden 10 bravo şahan bravo sana böyle devam dediğim gibi recep 3 te argoları küfürleri arttır biraz daha.
    revix-2
    revix-2

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ilzerken yıkıldım yahu kim nederse desin izlenmeli keyfine baksen :))))
    denizerozkan
    denizerozkan

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    sulocan124 arkadaşım çok haklısın.Gerçekten Türk mizahı bozulmaya başlamış.Tamam insanlar çok beğeniyo gidiyo izliyo.Komedi filmi insanlar gülsün diye yapılıyo ama çok abartılı bazı yerleri.Ya dibimde tanımadığım bi erkek oturuyo izlerken ve ben bazı sahnelerde resmen utandım ys.Eczanede geçen sahneler çok abartılıydı.Yaşlı kadına küfür ettirilmesi falan bunlar gereksiz şeyler.Laflar küfür değilde daha basit ama gene insanları güldürecek nitelikte olabilirdi.
    jazzmania
    jazzmania

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    adam eğlencelik bir film yapmış ve isteyen izlemiş, istemeyen izlememiş. ben anlamadım ki %47 ile ne alakası var bunun. birilerine mi benzetti acaba filmin ana karakterini? :) sonuçta siyasi bir film değil siyasi bir şeye değinmiyor. yüzde hesapları bu filmin kitlesiyle taban tabana zıt bi kere.
    ycltrm
    ycltrm

30 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    15lideranu çok güzel yazmış, kalemine sağlık.s.erolun da kültürel yozlaşma eleştirisine katılmamak mümkün değil. Daha önce film(!) hakkında yazdığım için burada eleştirimi tekrar etmeyeceğim. Notumu hatırlatayım kafi. Sıfır olmadığı için '1'.Şunu ilave etmek isterim ki; Recep İvedik 2 hakkında Zülfü Livanelinin çok güzel bir değerlendirmesi vardı, okumanızı öneririm.