Ödül Peşinde
    Ödül Peşinde hakkında görüşlerin ?

TC Mustafa B.
    TC Mustafa B.

26 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    Romantik komedi türünü çok sewerim ama bu film boş ötesi... Gene başrol oyuncularına aldandığımız fakat hiç de komik olmayan bir film...
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Bu tür artık bıktıracak kadar kendini tekrar eden bir olaya dönmüş olsa bile albenisi olan iki başrol oyuncusu filmi izletmeye yetiyor.Aksiyon yok denecek kadar az,komedi olarak da başarılı değil ama en azından ''Mr. & Mrs. Smith''ten daha sempatik bir hali var.Gerard Butler'la gülmek için şimdilik en iyi adres ''The Ugly Truth'' zaten.
    musti5382
    musti5382

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Kesinlikle vakit kaybı.Filmin doğru dürüst bir konusu bile yok.Bu kadar kötü ve boş bir senaryo görmedim.
    Vartenor
    Vartenor

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Güzel ve keyifli bir komedi filmi olmuş.Özellikle Gerard Butlerin oyunculuğu müthiş.Komedi bazında da iddialı olduğunu göstermiş.Adımımdır kendisi.Nede olsa İskoç.
    mamoru
    mamoru

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Hareketli ve eğlenceli bir film, ama verdiği mesaj yok xD Romantik komedilede aradığım sıcaklığı bu filmde bulamadım ne yazıkki :P

7 / 10 bu puanı sırf hareketlilik ve Gerard Butler için veriyorum ^^
    sorceres
    sorceres

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Aniston ve Gerard Butler kendini izlettiriyor. Özellikle Gerard Butlerı seviyorsanız kesinlikle izleyin. Yinede senaryosu gereği yüksek puanı haketmiyor aldığı puana cuk oturmuş :) 10/5.5
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Aniston olsunda...
    Sdk-JK
    Sdk-JK

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Gerard Butler ve Jennifer Aniston ikilisinden daha iyi bir film beklerdim.Ama yinede izlenebilir yer yer sıkan yer yer güldüren orta dereceli bir film.10/6.5
    freedom07
    freedom07

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    gerard buttlerdan beklenmeyen bir film bence .sıkıcı . senaryo iyi olsaydı iyi olabilirdi .
    0qulcn
    0qulcn

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Çok sıkıcı . Zaman kaybı..
    eren10
    eren10

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Fragmanlarından keyifli bir komedi macera gözüküyordu ama filmin tamamı sıkıyor...
    ozann11
    ozann11

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    acımasız olmamak lazım okadar, çok kötü bir film değil, arada gülüp, vaikt geçirmek için ideal bir film, en azından keyifli
    burakcanga
    burakcanga

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    zaman kaybı,zaman kaybı,zaman kaybı...
    dr-
    dr-

24 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Büyük hayal kırıklığına uğradım.Bu ikili çok çok daha iyisini yapmalıydı.Üzülerek 10/6
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

14 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Bu yapım hakkında şunu söylemek istiyorum.Komedi-Aksiyon-Romantik bu üç kelime birleşince filmden beklentimin arttığını söyleyebilirim.Daha sonra filmi izleyince fazla beklenti içinde olduğumu belirtmek isterim.Vasatı aşan izleyeni sıkmayan (neden izledim bu filmi dedirtmeyen) bir yapım The Bounty Hunter.İzlemeyenlerin ise asla bişey kaybetmeyeceği bir film.Sonuç olarak vasatı aşmaya başaran bu yapım için ben 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.