birbirlerinden tiksinme derecesinde nefret eden eski karı-kocanın başlarına gelen ilginç olaylar karmaşasında tekrar aşklarını keşfettikleri romantizm dolu aksiyon filmi.. puanım 3
komedi başlayıp, bir anda kovalamaca sahneleriyle dolu aksiyon filmine dönüşüyor.Sonra romantizmin doRuk yaptığı bir hal alıp yer yer soğuk espRiler yapaRak maCEraya devam ediyorlar..
isimleRe aldanıp sinemaya gitmeyin. evde izlencek tüRden.. 10 / 4.5 puan
Gerard Butlerın romantik-komedi tarzında oynadığı film olan Ugly Truthtaki performansı bu türde beğenilmiş olacak ki Gerard Butler bir yeni romantik komedi de daha gözler önüne gelmiş.Ama Jennifer Anistonın bu türde okadar çok oynadığı film var ki artık gına geldi diyebilirm.Raydan Çıkanların dışında ciddi olarak oyunculuğunu görmüş değilim ki daha ciddi filmlerde Anistonı merak ediyorum doğrusu.
bu jenifer aniston amerikada niye bu kadar çok seviliyor.bu film de de gerard butlerin karşısında bir varlık gösterememiş.iyi bir film olmamış.aşkları sayesinde belki iş yapar.hamile olduğu haberleri reklam yapıyor.amerika 41 yaşında aktrisini bırakmıyor.biz çok daha yetenekli hülya avşarı bir kenara kaldırdık.