Çok sönük bir film.Senaryo zayıf maalesef.Cem Yılmazın eleştirileri dikkate alarak hiç küfür kullanmaması güzel.İnce espriler güzel,yerinde kullanılmış.Bu incelikler bile filmi kurtarmaya yetmemiş bence.Fragmanı ilk gördüğümde 'ne yani,koskoca Arog futbol muhabbeti üzerine mi?' diye şaşırmıştım.İnsan memleketin en komik adamından daha orjinal filmler izlemek istiyor.
filmi beğenmedim gene sıradan her zman ki basit cem yılmaz esprileri zaten arkadaşların zoruyla gitmiştim gorada ki o hayalkırıklığından sora arogda da benzer duyguları yaşadım, arkadaşlar gidipte bu para göz herife para kazandırmayın ben ettim siz etmeyin...
gorayı izlediğimde beğenmemiştim fakat arog onu da arattı yani. ne amacı ne eğlencesi ne de komedisi olan bir filmdi. filmden aklımda kalan tek şey cem yılmazın sanki burnu sıkılıyoprmuş gibi kulak tırmalayan sesiydi. işte bu filmden bile kötüydü.
maelesef parama kıyıp yahşi batıya giitim...tam bir fiyaskoydu. Cidden komik bir şey bulmadım...hiç gülmedim... Bide şundan anlamadım son dönem sözde komedi türk flimlerin çoğunda mutlaka Gay karakterli biri vardır. Neden? Komik oldukları için mi'sanmıyorum.
cem yılmaz değilde başkası yapsa gişede 200 bin yapmaz bir film 15 yıldır turk komedi ve mizah yükünü tek basına cekmekten yorulmus ve kendini tekrar eder olmus film 10 üstünden 3 beklentisini yüksek tutan hayal kırıklığına ugrar
bu film hakkında yapılan yorumlar çok çelişkili kimi filmi gereğinden çok övüyor kimisi de gereğinden fazla yeriyor bence arog iyi bir hafta sonu seyirliğinden öte pek fazla bir şey değil ha gora veye recep ivedik yada çılgın dershane gibi vasatın bile çok çok altında bir yapım değil her şeyden önce cem yılmaz hollywood un fantastik komedi formlarına yakın başarılı bir sinematografi oluşturmayı ve bunda abartıya kaçmak yerine filmin içine olumlu şekilde yayarak bir görsel zevk oluşturmayı bilmiş işin açıkçası film abüsrtlüğüde tam kıvamında tutarak hikayesini samimi yoldan ilerletiyor filmin en(tek) büyük başarısıda bu bence zaten arog bayramda bol vakti olan bir insanın vakit öldürmek için izlemesi gereken bir film ve işin aslı o kadar reklamı ypılması yada tüm sinema rogramlarında bu kadar yer kaplaması gereken bir film değil arog için çok uzun yazılar uzun tahliller yada bireysel analizler yazmaya gerek yok sadece boş vaktiniz varsa ve vizyonda gerçekten kötü filmler varsa(ki vizyonda ki tüm filmler bu konuda sıkı bir yarış içerisndeler) gidin derim aksi taktirde pek de vakit ve nakit harcamaya deyecek bir film değil arog
Cem Yılmaz efsanesi bittimi ? Arog Vasatın altında bir film, gösteri dvdsinin büyük bir kısmı önceki gösterilerinden... Bu filmin ilk günlerde bu denli yüksek hasılat yapmasının tek sebebi insanların Cem Yılmazdan beklenti içinde olması ve bu film bu beklentiyi kesinlikle karşılamamaktadır. Türk Filmi diyoruz ısrarla ama sizler seyircileri böyle filmlerle soğutursanız bundan sonra çekilecek iyi yapımların şanslarınıda engellemiş olursunuz. Ben filmleri özenerek seçmek istemiyorum Türk filmlerine gönül rahatlığı ile gitmek istiyorum lütfen sizler özenerek film Yapın...