A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

hak-online
hak-online

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film çok saçma, öncelikle filmde arif 1 milyon yıl öncesine gidiyor ve dinazorla karşılaşıyor, dinazorların soyu 65 milyon yıl önce tükenmiştir dinazorla karşılaşması imkansızdır, ayrıca türkiye sınırlarında dinazor yaşamamıştır,bir diğer saçmalık ise spor yorumcusununda o çağda belirmesidir iğrenç yani, diğer bir saçmalık yüzüğün olayların sınunda arifin eline geçmesine rağmen, yıllar sonra yapılan kazılarda çıkması, onda olan birşey aynı anda başka biyerde olmuş oluyor,, kısacası senaryo berbat, cem yılmaz gibi birisinden bunu beklemesdim..
neco-2000
neco-2000

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde sadece 1 defa kahkaha atarak güldüm.. onun dısında vasat bır fılmdı.. gora ıle kıyaslanamayacak kadar kötü dıyebılırım.. ayrıca cocuk sahnesı de yoktu nedense.. ilginc.. puanım 5/10
scirak5
scirak5

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arog fılmını begendım dıyenlere hayret edıyorum cem yılmaz resmen ınsanlarla dalga gecmıs bu kadar basıt sevıyesız bır fılm yapılabılırmı ve fılme mılyonlar gıdıyor ne komedı var ne konu var duzgun oyuncu bıle yok fılmde zaten zamana da paraya da yazık
durand90
durand90

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
5 para etmez bıde o kdar ıvedıge laf attılar saka maka o bıle arogdan daha iyi en azından daha fazla gulersınız... fılmde tek begendıgım sahne viyagra sahnesı :D allah ıcın onu gzl yapmıs yıgıdı oldur hakkını wer...
firat-kusku
firat-kusku

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı..Birkaç güzel sahne dışında bir numarası yok..Kahkahalarla gülmeyi beklemeyin..
ceydanamal
ceydanamal

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok para artı emek = hiç
prensesozlemmm
prensesozlemmm

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film ailecek izlenilebilir hiç bir argo kelime yok Recep İvedikle kıyaslanıyor A.r.o.g
konu olarak alakası bile yok çok farklı kulvardalar.A.r.o.g da o kadar fazla gülemedim ama yinede izlemeye değer diye düşünüyorum.
star4100
star4100

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Boş bir film. Goranın çeyreği bile olamaz. Bu da CEm Yılmazın yavaş yavaş yokuş aşağı inişe geçtiğinin resmidir.
anubis1313
anubis1313

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
heyecanlanarak ve merakla gittim...ve çok şaşırdım cem yılmaz ın en kötü filmi...reklam la pazarlanmaya çalışılan kötü bir ürün...keşke tekrar ıssız adam a gitseymişim...
massa130
massa130

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arog muş tam bir rezalet gittim bayramda 10 ytl verdim hiç beğenmedim muro bundan ii Arog tıpkı osmanlı cumhuriyeti gibi sıkıcı komik olmayan bir film gitmenizi tavsiye etmem
yorumcu77
yorumcu77

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
2-3 replik dışında pek komik olduğunu söyleyemeyeceğim. gora tadında bir film olmuş diyeceğim ama gora yıda pek beğenmediğimi belirterek. dinazor gösterebilmek için o kadar para harcanmasına rağmen bir çok sponsoprun desteklediği bir film sonuçta. 9 milyon doların 6 milyon doları sponsordan geliyor :) arkasında avea, telekom gibi sağlam destek olduğu ve 1 yıl önceden reklamı yapılan filmden hasılat yapmamasını beklemek hata olur fakat komik olduğu için değil reklamı sağlam yapıldığı için.sonuçta beklentilerim recep ivedik kadar gülmek üzerineydi ama neyazıkki beklentilerimi karşılamadı. biraz önce muro dan çıktım, bu filmden daha çok eğlendim diyebilirim. demekki sponsor güvenceli, milyon dolarlık hasılat, bir filmi komik yapmaya yetmiyormuş..
tanker26
tanker26

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok emek harcanmış teknolojide iyi kullanılmış efektler harika kostümler iyi ama film hiç tad vermedi.salonda bir kaç kez gülme sesi duydum.çok heyecanlı ve çok beklenti içerisinde gitmiştim ama sarmadı beni.son olarak yapım aşaması türk sineması için çok iyi emek ve ekip saygıyı hakediyo.
bgchnn
bgchnn

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bukadar bos bi film olmaz.cem yılmaz nası olsa benm filmimi herkes izler die sacma sapan konusu olmayan bi film cekmiş.bosa vakit kaybı
ozkankaraoglan
ozkankaraoglan

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tam anlamı ile rezil bir film. ne bu böyle harcanan maliyetin yarısı televizyon vb. yerlere reklam vererek harçamış. BÖÖ
albayrakmurat69
albayrakmurat69

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kötü çok kötü.bir filim olmuş. bakıyorumda herkez cem yılmazdan fazla sinemacı olmuş.yok efekler iyiydi emegi gecenlere cok teşekkürler.yok teknik bakımdan cok ileride . yok bence cem yılmaz bu işi harika yapıyor.birde şahanla cem yılmazcılar var onlarada bir çift sözümvar arkadaşlar bizim sorumunuzda bu işte hemen guruplaşıyoruz sinemanın dşına cıkıyoruz.madem öyle bende fikrimi söyleyeyim kimin adam olup olmmadıgı beni ilgilendirmez. bazıları sahan cem kadar adam.degil yok filmini üç haftada cekmiş cem üç ayda cekmiş ölcütler cok sacma ben neticeye bakalım diyorum. filmi nasıl cektigi ne kadar zamanda cektiginden ziyade biz paramızın karşılıgını alabiliyormuyuz buna bakalım.teknik konulara girip konudan uzaklaşmayalım.bence şahan cok komikti herkez sinemadan gülerek ayrıldı peki cem yılmazın.arog filmi nasıldı birkere hiç komedi yoktu ve cok sıkıcıydı.bunlar gercekler.burada guruplara ayrılıyoruz cemi eleştirince hemen sahiplenenler cıkıyor neden cem yılmaz.bir filim yapmış paramıza talip olmuş diyorki arkadaşlar ben bir filim yaptım çok komik dekoterle gidin cok güleceksiniz bukadarda iddaalı ve medyayıda arkasına almış hergün televizyonlarda.peki ortaya konan filim komedimi.. degil çünkü hemen hemen herkez filmin komik olmadıgında hem fikir.ozaman bende.sunu sorarım neden orada burada heryerde cıkıp ben cok komik bir filim yaptım diyorlar.buradan cem yılmaza sadece sunu söylemek istiyorum olmamış cem sanada bu filim yakışmadı birde filmin galasından cıkıp ayyy cok güldük öldük geberdik diye medyaya konuşan ünlülere bişiy söylemek istiyorum çok yalancısınız çok....birde[ mynete] nekadar teşekkür etsem azdır hepimize özgürce söz hakkı tanıyor saygılar