Jumanji hakkında görüşlerin ?
18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
bir oyunun böyle bir olaylar silsilesi içine alması beni oldukça etkiledi ayrıca zamanına göre oldukça iyi sahneleri vardı. sıkılmadan izledim ve tavsiye ederim.
2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok güsel bi film...şaşırtıcı ayrıca...kesinlikle izlemeyenler izlesi derim:)
27 Mart 2013 tarihinde eklendi
kaç kere izlediğimi inanın hatırlamıyorum.Bu filmi izlemeyen acaba kaldımı 1995 yapımı olmasına rağmen şimdiki filmlere taş çıkarır macera ve fantastiğin bu derece güzel harmanlandığını bu filmde gördüm ne denilebilirki başka, başlı başına bir başyapıt taklidi zathura gölgesinden bile geçemez robin williams da tebrik ederim
29 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Her haliyle süper bir fantastik film.Robin Williams oyunculuğuyla göz dolduruyor.Fantastik film hayranlarının kesinlikle izlemesi gereken bir film.
13 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Bu Film Güzel Eğlenceli Bir Filmdi Ve Sonunda Jumanji Oyununu Yine Birisi Buluyordu Diye Hatırlıyorum Devamını Çekebilirler Ama Rafa Kaldırdılar Galiba.
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
benim çocukluğun filmidir bu ya muhteşeemm..
31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Benim geçmişimin en güzel filimlerinden :))
8 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar izlediğim en eğlenceli filmler arasında bulunmakta kendisini yıllar orda burda denk geldiğinde izliyorum ve hala ilk izlediğim günkü kadar keyif alıyorum.Film çok başaralı ,hikayesi çok iyi ve filmle ilğili tüm unsurlar benım için mükemmel . 10 puan verdim
20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çocukken izlemiştim ben bu filmi ve çook begenmiştim.inanılmaz sürükleyici heyecan verici bir film.7 den 70 e herkes izlemeli fikrine ısrarla katılıyorum:)
13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi 7 yıl önce izlemiştm.harikaaa
23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filme 8 puan verdim.

Filmin artilari: Filme bir cocuk gozuyle bakinca gercekten eglenceli. Gorsel efektler bence fena degil.

Filmin eksileri: Ancak 25-30lu yaslardaysaniz bence film cok da cekici degil. Ornegin Nemo da cocuk filmi ama ben de gayet zevkle izlemistim. Konu basit kaliyor. Film bittikten sonra iyi ki izlemisim demiyorsunuz.
8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
ilk tv de izledim eğlenceli ve esrarengiz bir filmdi.
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
küçüklüğümden beri izliyorum harika bir film o hayvanlar falan nasıl öleler anlamadım valla gerçekten küçüklüğümden arda kalan film izlemeyenler büyük bi hata yaparsınız izleyin...
5 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok önce çoçukken izlemiş olduğum bir filmdi,gerçekten çok hoş ve eğlenceli bir yapım 10/9
28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
______JUMANJİ______
ADINI DUYDUĞUM AN GÜLÜMSEMEYE BASLIYORUM.TEKRAR TEKRAR YÜZLERCE KEZ İZLEYEBİLİRİM.HARİKA______