Merhaba ben bu siteye yeni katıldım. Ve ilk izlediğim film ise JUMANJİ açıkçası filmin çekilme yılına göre baya iyi sahneler vardı. Ama ben yinede filmin tamamına tek kelime ile SÜPER diyebilirim. Ben çok beğendim çok güzel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim :)
bu siteyi yıllardır takip ediyorum ama üye olmaya gerek görmemiştim sırf bu filme yorum yapmak için üye oldum düşünün artık ne kadar beğendiğimi :)yıllar önce izlemiştim ama bence şimdi izlendiğinde de aynı tadı verecektir tavsiye ederim...
Jumanji (1995), fantastik dünyayı gerçek hayatla buluşturan eğlenceli ve sürükleyici bir macera sunuyor. Özellikle Robin Williams’ın enerjik performansı filme büyük katkı sağlıyor. Hikâye yer yer basit kalsa da temposu hiç düşmüyor ve izleyiciyi sürekli içinde tutuyor. Görsel efektler dönemi için oldukça başarılı. Hem nostaljik hem keyifli bir yapım .