4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
david fincher mükemmel bir yönetmen.acayip bir tarzı var, yedi, dövüş klübü, fazla dikkat çekmesede panik odası harika filmler.panik odasında ki kahve fincanının kulbundan görüntüyü akıtmak müthiş bir düşünce. yedi sinema tarihi açısından bir kült tür.
23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
alala yüksek puanlı olması için sonunun ilginç bitmesimi gerekiyor arkadaşlar

saçmalamayın yaw :@
25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
10 üzerinden değerlendirelemeyecek bir başyapıt mükemmel bir yapım hele bide morgan freeman bradd pitt ikilisinin muhteşem performansı mükemmeldi
20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
sonundan dolayı iyi film diyenleri anlamıyorum.sonu olmadan da film harika.ortalarda dahi film bitse 3.cinayette felan yine tatmin olurduk.fakat o son 2 cinayeti beklediğimiz sahneler filmin bonusu.ve sinema tarihini en gerilimli sahnelerinden.
26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bu filme bi kusur bulmaya çalışıyorum ama malesef yok arkadaş yok..10 numara film
19 Nisan 2021 tarihinde eklendi
David Fıncher benim için en iyi yönetmendir. Filmlerinde her şeyi bulmak mümkün. Dram, psikoloji, suç, romantik tam anlamıyla bir Sanat Mimarı. Filmde benim ilk 5 listemde kesinlikle olacak bir film. 10/10
3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile anlatılmk istenilse mükemmel. bundan baska bir sey ile daha kısa anlatılamaz. david fincher yine mükemmel bir iş çıkarmış. az film yapan bir yönetmenin de kötü bir film yapması beklenemez. ellerine sağlık.
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
izlediğim ennn sağlam filmlerden biri. herkesin izlemesini öneriyorum.izlememiş olanlar::hemen izleyinnnn kacırmayın bu filmi..
18 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Bana göre sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi beş filminden birisi.Yönetmen desen adamın diğer filmerine bakmak yeterli (oyun,dövüş kulubü,panik odası)oyuncular,senaryo,kurgu herşey muazzam.Yok yok.Tek sorun türkiyede Dvd'si olmaması.bulan varsa söylesin plz.
29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fincher'ın manifestosu gibi... The Game ve Fight Club filmlerini önceden haber veriyor sanki. Bence ölmeden önce mutlaka seyredilmeli
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
brad pittin oyunculukta tavan yaptığı film. senaryo kusursuz, her dakikasını soluk soluğa izleyeceksiniz.
6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Karanlık atmosferi, oyunculukları, senaryosu, ders niteliğindeki finali ile sinema iyi ki var dememe neden olan başyapıt.
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Şarap misali yıllandıkça kalitesi artıyor adeta...

Karar verin Av mısınız? Yoksa Av cı mı?
4 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin finali müthiş hele ordaki pitt in bakışı şahane olmuş herkese tavsiye ederim en az 20 sefer seyretmişimdir finalini ama hala sıkılmadım
3 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
kendi tarzunda 1 numara.
katilden nefret mi etmeli yoksa ona saygı mı duymalı insan çelişkid ekalıyor.gervekten mükemmellll