4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Brad Pitt'in yakışıklılığının önüne geçen, oyuncu olarak da ben burdayım dediği bir film. En sevdiğin gerilim filmi nedir diye soranlara karşı bu film sayesinde çok hazır cevap olmuşumdur. İzlemeyen kalmış mıdır bilmiyorum ama kaldıysa izlesin herkes... 11 yıl öncesi çekilen bu film için, sevmiyorum diyen olmasa gerek..
3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sıkıcı diyen arkadaşlar herhalde her alanı hareketli bir film bekliyor film belki goruntu olarak agır ilerliyebilir ama konu olrak bence sıkıcı degildi sonunu soylemiyorum bile klasik zatenn kısaca müthiş bir filmm
4 Mart 2008 tarihinde eklendi
1995te çekilmiş olmasına rağmen 1-2 yıl içinde çekilmiş bir çok filme taş çıkarır...oyunculuklarda ayrıca harika...
26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence bulunca alın diyeceğim bir film.heyecanlı ve sürükleyiciydi;)
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi izlerken büyük bi ihtimalle david fincher ın yönetmenlik kalitesini fark edeceksiniz.filme gerilimi çok güzel vermiş gerçekten.oyuncluklar zaten çok iyi.brad pitt de iyi performans çıkarmış gerçekten.
10/9
7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
tek kelimeyle HARİKA
13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Oldukça ilgi çekici bir hikaye ve alışılmışın dışında bir son.
14 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Kutunun içinde ne olduğunu merak edenlere, kutunun içinde kültlük var kardeşim. Harika bir polisiye.
16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
eski filmlerin her zaman daha ruhlu daha etkileyici ve de daha samimi olduğunu düsünmüsümdür hep...hayatımda iz bırakan filmler hep eski filmler olmuştur..çünkü geriye gittikçe filmlerin içine teknolojiden cok filme ruhunu veren hikayenin sürükleyiciliği,gidişatı ve gerçeklikle daha fazla bağdaşması,oyuncuların rol yaparken ki samimiyeti gibi unusrların girdiğini görmekteyiz..bana göre bir film insanın beynini yormalı ve coğu zamanda o senaryonun içindeki zeka bizi yanıltarak şaşırtmalı..nitekim seven da da böyle sahneler var...tabi söylersek bu sahneleri anlamı kalmaz:)filmin 45 dk sı falan yanlış hatırlamıorsam ,biraz ağır sekilde ilerliyor ama sıkıcı olduğunu düşünmüyorum..daha sonra ivme birden artıyor..ama heyecan,gerilim filmin her yerine sinmiş durumda...final sahneside klişe sonlardan değil..morgan freeman ve brad pitt de performanslarıyla göz kamaştırıyor...bu başyapıtı mutlaka görmeden geçmeyin derim..iyi seyirler..
15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gerilim polisiye film sevenlerin kaçırmaması gereken bir film.bu tür filmleri seven lerin ''seven'' i çok begeneceğini düşünüyorum
6 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
film kesinlikle izlenmeye değer,en başında klasik amerikan filmi izlenimi versede sonu mükemmel bitiyor ve tek izlenimlik bir film değil. 10-8.5...
14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence bu film bir david fichner klasiklerinde seyretdiğim en etkileyici ve seneryosu engüzel bir polisiye gerilim filmi gerek konusuyla gerek de kamera çekimleriyle bütünleşen kendi alanında bir baş yapıt,izlemeyen izlemesini tavsiye ediyorum.
10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Giriş- Spacey ve Sonuç hepsi mükemmel. Brad Pitt'i Tom Cruise'dan ayıran filmlerden birisidir. Fincher'ın ise yönetmenim ulan diye bağırdığı ve zirveye bayrağını astığı filmidir. Alien'ı izlemeyen bi sinema sever olarak Fincher'ın kötü filmine rastlamadığım için de en iyi yönetmenlerim arasındadır. İMDB'de 9 Puan verdim ama buranın standartları daha düşük olduğu için Burada 10 tam puandır bu film.
19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmi izledikden sonra inanın ertesi gün hatta arada bir aklıma gelir abartısız konuşuyorum benim gördüğüm en müthiş final film bence başyapıt değil ama başyapıt olma sınırında saygılarımla
1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
şu filmin puanı böyle iken bu film nasıl bu kadar puan alırmış?

ne saçma!

herkesin beğenisi, film değerlendirme kriterleri çok farklı. Sonsuzluk ve Bir Gün benim için bir başyapıtken bir başka arkadaş sıkılıp izlemeyi yarıda bıraktığını yazıyor..

ben veriyorum 9-10, o veriyor 5-6.. haliyle esas olan puanlar değil, filme yapılan yorumlar.. en azından bir fikir sahibi olmak adına değerli yorumlarınızı filmin içeriğiyle ilgili yazarsanız memnun olurum..