4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
yine spacey ve freeman morgan freeman ın rol aldığı ve kötü olan bir film hatırlamıyorum.spacey e daha önce de yazdıklarım gibi söyleyecek söz yok.gerilim macera severler için kaçırılmayacak bir sinema şöleni olabilir.
5 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bir Morgan Freeman klasiği...
kesinlikle izlemelisiniz..hele o son muhteşem bir bitiriş darbesi.. :) :)
4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu yedi büyük günah her zaman şiirlere oyunlara, hikayelere konu olmuştu edebiyat tarihinde (Bkz: canterbury tales, dr. faustus) fakat hiç bu kadar güzel işlenmemişti..
film çok başarılı, gerilimi hep üzerinizde hissediyorsunuz..
12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Harika bir gerilim filmi.Filmi izlemeyin diyenleri dikkate almazsınız umarım.Gerilim filminde aksiyon öncelikli olmak zorunda değil.
26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin geçtiği mekanlar gerçktn çook gusel..yaratıcı işkence sahneleri ve diyaloglar filmi zirveye çıkarıo..
18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
güzel ve izlenesi bir film tavsiye ederm
27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Başyapıt denemez bu filme. Artı olarak aldığı puanı haketmiyor. Film oyuncu kadrosu mükemmel olsada eksik yönleri var. İzleyiciyi tam yakalayamıyor bu film. 10/8 . İyi seyirler.
23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Klasik cinayet filmi sanabilirsiniz ama bundan çok daha fazlası. Ama ben niyeyse Brad Pittin bu filmdeki oyunculuğunu pek beğenmedim. Bİr fight club, 12 monkeys göremedim yani. Ama film bütünlük açısından süper. kevin spaceyde cabası. oyuncu kadrosu yeter zaten.
4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Harika bir film9/10
25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
90ların en iyi 5-6 filminden biri. efsane bir film
30 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu filmin senaryosunu yazan adam normal bir insan olamaz....
13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
sonu çok manyak filmin bütünü de gzl
21 Şubat 2012 tarihinde eklendi
benim için klasiktir en yukarilardadir. Sonu bu kadar etkileyen ,oyunculugun konu ayrintilarinin kendine has uslupla anlatildigi çok nadir filmlerdendir.
10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
O zamanki durumlara göre iyi bir prodüksüyon ve kaliteli bir senaryo. Oyuncular hakkında bir şey demeye gerek yok.
28 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film gerçekten atmosferi ve yarattığı gizemsi havasıyla seyirlik bir şaheser.Fakat filmin beni pek etkilediğini söyleyemem.Gerçek bir polisiye klasiği ama daha fazlası değil.imdb puanının kasıtlı olarak şişirildiğini düşünüyorum. Bundaki en büyük etken oyuncu kadrosu ve isim yapmış bir yönetmenin elinden çıkması.