Küresel ekonomik krizin en etkili olduğu zaman diliminde yazılmış hikaye. böyle bir zamanda zirve yapacak işlerden biri herhalde gerçekten profesyonel işten kovuculuk" olurdu :). iyi film. geçen yıl yaşanan ekonomi kaynaklı krizin abd deki etkilerine atıflar yeteri kadar var.(ama belgesel olsaymış daha mı iyi olurmuş? diye de sormadan edemiyorum kendime. teknik açıdan eleştirmeye gerek duymuyorum o yüzden). iyi seyirler seyreyleyeceklere.
İyi hissettirme gibi bir amacı olmadan iyi hissettiren basit bir romantik komedi gibi gelse de düşününce drama ögesinin çok iyi yedirildiği kendini satmak için türlü numaralara gerek görmeyen bir film. 2009un en iyi Amerikan filmlerinden biri. 8/10
filmi izledim ..çok kimse için sıkıcı gelebilir ama benim hoşuma gitti yaşam tarzı,amacı tamamen farklı bir adam clooney de hakkını vermiş izlemenizi tavsiye ederim