3,4
Gir Kanıma hakkında görüşlerin ?
1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bugune kadar çevrilmiş en iyi vampir filmitwilight a güzel dien jon jon lar kesınlıkle izlesin. bir filmde yakısıklı var die film izleniyorsa bunu kesın ama kesın izlemelisiniz.imbd zamanında ilk 50 ye kadar çıktı zaten.10/10
12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu yıl izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Çocuk oyuncular inanılmaz bir performans sergilemişler. Tavsiyem: korkmayı veya aksiyona doymayı beklemeden izleyin.
sinema
1 ziyaretçi
26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Twilight`ı alın, baş rol oyuncusu aşıkların yerine okul çocuklarını koyun ve filme biraz daha boğucu bir atmosfer ekleyin; işte size 'Let the Right One In'. 5/10 Twilight`dan önce çekilmiş olsaydı daha iyi bir notu hakederdi ama aynı konuya farklı bir bakış açısı getirilmiş o kadar. Bir klon ve artık bu tür filmler tat vermiyor.
16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tekrar tekrar izlenebilecek, izledikçe keyif alınabilecek bir film bence. çok çok iyiydi.
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Vampir filmleri genelde sıkıcı oluyor,izlediğim en iyi vampir filmi 30 Days of Night idi.Eğer bir vampir filmi seyredecekseniz bence onu seyredin.

Bu filmde güzel olan görüntü yönetmenin başarısıdır.Filmde kar manzarasına adeta doyuyorsunuz,çok başarılı kareler var.Ama gel gelelim filmde o başarıyı bulamıyorsunuz,yani iki tane çocuğun birbiriyle ilişkisi(vampir-normal insan)değişik bir biçimde ele alınmış ama izlenecek kalitede bir film değil bence.İmdb puanına da bakıp aldanmayın,film İsveç yapımı olduğu için oranın halkı biraz milliyetçilik yapıp yüksek puan sanırım :)
15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ilk defa bu tarzda bir vampir filmi izledim. Kalibin disina cikmalari filmin en buyuk artisi. Basrolu iki kucuk cocugun paylasmasi ve yaslarinin uzerine cikan oyunculuklari ise ayri bir guzelikti. Vampir filmlerini sevenlerin kacirmamasi gereken turde bir yapit olmus. 8/10
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
zaman zaman çok sıkıcı, fazla puan almış...
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
alacakaranlıkla kıyaslanmassa şaşırırdım. ya izleyin beğenin ve alacakaranlığıda rahat bırakın beğenilere saygı duyun..
2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmleri vampir filmleri şu filmleri bu filmleri diye sınıflandırmaya hiç gerek yok. van helsingle bu flmi aynı kategoride ele almak baştan hata olur. Bu filmi ancak saçma veya gereksiz filmler kategorisine koyabiliriz.Gereksiz ve sanatsal içerik arayan entel sinema severler için eşşiz bir film
sinema
1 ziyaretçi
16 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Öncelikle bu bir vampir filmi değil. Konusu çok farklıydı sıkılmadan izlenebilir... 7/10
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
twilight saçmalığından bıkanlar için iyi bir alternatif..sadece vampir filmi olarak izlenmemeli bence, klişe bir vampir filminden daha fazlası var çünkü içinde.
30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sadece iyi bir sinema izleyicisi bu filmi izleyebiliir muhteşem 10/10
30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu kadar acımasız olamazsınız . mükkemmele yakın bir filmdi diyevilirim . filmde gerilim her ne kadar 2. plana atılmışsa da irkilmeden duramıyorsunuz . olaya çocuk gibi görünen ama yaş olarak büyük bir vampirin kendisine aşık olak masum bir çocuğun hikayesini anlatıyor tabi bazılarımız işin içinde vampir girince daha farklı şeyler bekliyor ama . . . gerçekten izlenmesi gereken bir film 10/8.5
4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
boşuna vaktinizi harcamayın derim, bir filmden ilk beklediğim şey seyircinin aklındaki tüm sorulara cevap verebilme yeteneğidir, malesef bu filmde aklımdaki soruların hiç birine cevap alamadım, başı belli değil final desen yok, korku filmi mi hayır, romantik fim mi hayır, türü yok bu filmin, su gibi yani renksiz tatsız tuzsuz bi şey
11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
10/10 bir vampir filmi ancak bu kadar güzel işlene bilir...