yapılan övgüleri hakeden bir vampir filmi, özellikle görselliği büyüleyici. diğer popcorn filmler ile mukayese edilmemeli bu film biraz daha ayrı biryerde
Twilightla kıyaslanacak kadar düşük bir film değil bu o yüzden lütfen Twilightla kıyaslamayın...Filmin her karesi sanat eseri değerinde...Kesinlikle İMDBde aldığı puanı da hakkediyor.Twilightın görüntüleriyle bu filmin görüntülerini kıyaslamak imkansız.Yazık olur Twilighta yoksa :D :) Mükemmeldi 10/10...
ayrıca twilight gibi efsane haline getirilen vampirleri aşk adamı yapıp kediye çeviren itici bir filmi bile beğenenler, lütfen saçmalamayın ya twilight nedir.
harika bir isveç yapımı.. avrupa sineması ve karakterlerin yansıttığı gerçeklik.. klişe bir vampir hikayesi ancak bu şekilde değiştirilip, duygu yüklü bir şekilde aktarılabilir.. oyuncuların yaşı küçük olmasına rağmen yetenekleri harika.. o duyguyu bize saniye saniye tattırıyorlar filmde.. hele o kapıdan içeri giriş sahnesi.. hiçbir hollydood efekti çocuğun o anki sarılışının yerini tutamaz fikrimce.. mutlaka izleyin.. izlerken ayrıntıları gözden kaçırmayın daha da dikkat edin.. eminim ki filmden aldığınız keyif katlanarak artacak..9/10
demek ki bi vapmir filmi de insanı duygulandırabiliyormuş...çocukların muhteşem oyunu için bile izlenmelidir bence.her nekadar bir çok insan için bu film birşey ifade etmesede......
İki küçük çocuğun hikayesi yeşilçamda zengin fakir olarak anlatılırdı çooook eskiden. Bu filmde iki çocuğun hikayesi ise normal çocuk ve ölümsüz kana susamış çocuk olarak anlatılıyor. Buram buram sanat filmi olmuşken vampir hikayesinide inceden anlatan, görmeyi bilenide derinden etkileyen bir dostluk barındırıyor. Beğenmediğiniz takdirde kaybedeceğiniz iki saatiniz varken çok hoşlandığınız bir film de olabilir. izlemeye değer.
psıblen in yorumu kesinlikle cok abartılı..tabi zevkler renkler tartışılmaz orası ayrı..ancak ne mükemmel bi görüntü yönetmenligi söz konusu. ne de twilight i geride bırakacak bi film..özellikle eli yi oynayan kız cok itici.
biraz sıkıcı ve ağır bir film olmasına rağmen şimdiye kadar izlemiş olduğunuz vampir filmlerinden çok farklı bir yapım olmuş,azda olsa etkileyici bir yanı var 10/7
Arkadaşlar bu film hakkındaki yorumları ve puanları gördükçe kendimden şüphe duymaya başladım. Bu kadar sıkıcı,durağan,hiçbir etkileyici olayın olmadığı başka bir film daha görmedim. En başta hikayenin sıradanlığı ve sonra da bulduğumuz bir sürü hata ile en kötü filmler listemde yer almaya aday bir filmdir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Film vampir filmleri içerisinde en değişik tarz olarak yer alıyor...Alışagelmiş hırçın vahşi vampirler yok bu kez ama yine kan var..Oskarın hikayesi çok etkileyici belki ama Eli daha bir bambaşka mutlaka izlenmeli bence -Elinin "Kendinini benim yerime koy" demesi 12 yaşında bir çocuğun başına böyle birşey gelmesi gerçekten tüyler ürpertici..ve şu sözü çok haklı galiba -Eli "Ya gidip yaşamalı, ya kalıp ölmeliyim"...Sevgiler Eli