Film de benzerleri defalarca çekilmiş bir fikir var. Ama yine de eğlenceli. İnsan her zaman geçmişe özlem duyar. Film de ki gibi orta yaşlarında bir adam ise gençliğini çok çok özler. Film de ki saçmalıkları kabullendim, (kimse adamın gençliğini hatırlamıyor) ama Hikaye biraz standardın dışına çıkabilirdi.
17 Yeniden kendi film tarzlarıyla karşılaştırmamız gereken bir film. Bu yüzden başarılı diyebiliriz.Film mükemmel ötesi diyemezsem de filmin sonunda pişmanlık hissetmiyorsunuz.İzlenebilir.
Eğlenceliliği göreceli.Dolayısıyla ufak tefek güzel denilebilecek olan şeyleri geneliyle düşünüldüğünde kaybediyor bence.Yine de boş zaman çerezliği.6/10
17 yeniden gerçekten çok eğlenceli vakit geçiğrmenizi sağlayacak bir film.Zac Efronun oynaması filmi izlememde en büyük nedendi....Herkes hayatında keşke çocukluğuma dönsem veya keşke büyüsem demiştirr.İşte bunun bize ne gibi sonuçlar,üzüntüler ve pişamlıklar verebileceğini anlatıyor film...'17 yaşına dönmek isteyen MileO Donnellın dileği gerçek oluyor..Ama hayatında yaşadığı çok şeyi kaybediyor.Ortayada güzel,hoş vakit geçirtecek,ders verecek bir film çıkmış..Zac Efron filmin neşe kaynegı.Böyle filmlerde hep başrol oyuncusu ön plandadır ve filmi dahada güzelleştirir.Zac bunu fazlasıyla yapmış..KOmedi adına sönük kalmış,güzel bir filmdi tavsiye ederim...