Yıllar önce Tom Hanksin rol aldığı 'Big' filmin tam tersi bir versiyona sahip bir film. Bence o film kadar başarılı ve çok komik bir gençlik filmi. Zac Efron ve Sterling Knightin performansları olağanüsütü.
her filme bir mesaj vermiyor ki diye yorum yaparak mesaj kaygısına düşenlerin kesinlikle izlemesi gerek bence. ders çıkartılması gereken çok şey vardı. herkesin izlemesini tavsiye edebileceğim bir film.
teorik olarak gsl bir film gibi duruyor, nede olsa hangimiz böyle bir senaryoyu kendi hayatımız için düşlememişsizdir ki.. Filmi izlicem ama hayallerimin yıkılmasından korkuyorum...
ben bu filmi çok önceden izlemiştim ingilizce bir şekilde ve çok hoşuma gitmişti şu an türkçe dublajı ne kadar güzeldir bilemicem ama ben kendi dilindeyken çok beğenmiştim filme gelince, tavsiye ederim boş vakti olan iyi değerlendirebilir bu filmle =)
bir filmi illa gösterime girdiği zaman izlenecek diye bir kaide yok ben bu filmi 2 ay önce izledim o yüzden ben izlediğim için puan verebilirim.yorumda yapabilirm.
filme kötü derken neye göre kötü diyorlar anlamıyom.Neyle kıyaslıyorsunuz.Eger kendi türüyle kıyaslıyorsanız oldukça basarılı eglendirici bir filmdi ben hiç sıkılmadım.lütfen yazılan mesajların bir anlamı olsun
Yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum.Konusu ne kadar bilindik olsa da aile ile izlenebilecek eğlenceli ve seviyeli bir film.Zec Efronda rolünün hakkını çok iyi vermiş.10/8
Zac Efronu sevmememe rağmen, çok eğlendim. Bence kafa dağıtmak için izlenilecek hoş bir film. 2 saatimi harcadığım için üzgün olmadığım filmlerden diyebilirim
Film iğrenç olabilir ancak daha çıkmadan 2,6 ya düşmesi beyazperdenin bu üyelerle devam edemeyeceğini göstermektedir.Tamam klişe senaryosu var ama oyunculuklarada bakmak lazım ...