spoiler: Komikti :) Yani her korku filmi ibaresi olan filmden korkan kız arkadaşımı korkutabilecegim kadar komik! bir filmdi :D En azından ben gülerken o korkuyordu ve eglendigimi soyleyebilirim ama amaçları korkutmak mı eglendirmek mi bunu sasırmıs olan yapımcılara
notum: 2/10
Ünlü sarisinlarla, sasirtici sekilde baslayan, yaptigi harika göndermeler, oldukça güzel korku filmi elestiileriyle(kendi serisi dahil) oldukça eglenceli ve komik devam eden film ilk bir saatin sonunda saçmalamaya ve büyük hatalar yapmaya basladi son 20 dakikadaki süpriz! sonlarlada bir anda serinin en saçma filmi oluveriyor.Bu tarz filmlerde sasirtmak ne kadar önemliyse bu sasirtma faktörünü bir mantiga oturtmak ve daha önceki sahnelerle ters düsmiyecek sekilde baglamakta okadar önemli. Scream 4'te ise bütün sahneler birbirleriyle çelisiyor(ilk bir saatten sonra) cinayetlerin sebebide bir o kadar saçma ve katil isinlanmayi bilmedikten sonra cinayetler imkansiz.Son yillarda eski ustalarin nerdeyse hepsi kendini rezileden saçma sapan filmler çekiyor, niyazikki buda onlardan biri. 10/5(aslinda bukadar hata ve saçmalik olan bir filme fazla puan ama ilk 1 saatte çok eglendim)
Acaba bu kez katil kim diye düşündürmek amacıyla yapılan, germeyen, teen slasher filmi. saçma sahnelerle dolu. 1 den sonrası baydı. 90'lardan çıkamamış bir film.
Eski Çiglik serisini izleyen birisi olarak farkli katiller düsündüm. Ama finalde ortaya çikan son iyi düsünülmüs. Bazilarina mantiksiz gelsede bence hasta ruhlu birisi bunu rahatlikla yapabilir. Kuzu görünümlü kurtlar hepsinden daha tehlikelidir.
bence bu film in devamı çekilmemeliydi.devam filmleri gibi çoğunda yapmak için yapılmış bir film oldu. ben bu filmin ilk 3 filmini yüz kere seyrettim ve bu 4, film tam bir rezalet