kaanoooski
17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çocukluğumda izlerken güzel filmlerdi fakat büyüdükçe filmin korku sahnelerinin çok komedi olduğuna inandım.Ama şimdi iyi bir dönüş yaparlarsa izlenebilecek bir film olur.Tabi yönetmene ve oyuncu performansları filme çok etkileyecektir
izlerken büyük keyif aldığım acaba katil kim diye dedektifcilik oynadığım film.Şimdi tekrar sinemalara taşınıyor.Ne diyelim hayırlı olsun yeni bir katilimiz daha oldu acaba kim ?
``scream`` scream olarak kalmaliydi hadi cektiniz 2bolum yeterdi..3.bolum tam bir fiyaskoydu. yine de neve campbell`i ozledik yasiyor mu napiyor bir gormek lazim
İzlediğim filmler arasında en dalga geçilebilir katil bu maskeli katildir. Komiksin yahu... Sanki iki tane çaksan yere yapışacakmışçasına bi his var içimde. Sydney ölürse bu kadar insan katledilmez de dilebilir miyiz? :) Bu filmin sonunda böyle bişeyler olabilir...