potasyum
2 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
İzlediğim en saçma filmlerden ani ses efektleri ve klişelerle gerilim havası vermeye çalışılmış ama bu bile filmi vasat kategorisine sokmaya yetmemiş,izlerken onlarca soru kafanıza dank ediyor ama cevap yok.Yönetmen 'hadi kendi kurgunuzu siz yaratın' tarzı bir film mi çekmek istemiş onu bile anlamıyorsunuz.
Eğer bu tarz yapımlardan hoşlanıyorsanız Hush uda merakla izleyeceğinizi söylebilirim.Ama izlemeyenlerin kesinlikle bir kayıpta da bulunmayacağı bir yapım Hush.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
filmi şimdi izledim.sıcağı sıcağına yorum yazayım dedim.film çok güzel bence.izlemeye fazlasıyla değer.sadece katilden az bahsetmiş ve sonu biraz eksik bitti.o kadar da olur.10/8 eder.sonuna doğru iyice korkacaksınız.ben nefes almadan izledim sonlarını diyebilirim.
Bilindik bir konu sıradan bir film ama gerilim hiç düşmüyor klişe gibi gözüksede filmin gidişatı ve bazı sahneleri oldukça başarılı kısaca sıkılmadan izleniyor bu film boş zamanınız varsa ideal izlenebilir derecede ama fazla bişey de ummayın
Filmin konusu yanlış yazılmış.. İLk önce eleman takip ediyor kamyonu.. Çünkü şüphelendiği şeyler var kamyonla ilgili.. Joy Ride ile daha başından farklı olan noktası bu.. Filmin sonuna kadar da kamyoncu tarafından bir kovalanma olayı yok.. devamlı elemanımız takip halinde kamyoNu.. Ufak tefek mantık hatası yakalasanız da iki sevgilinin yaşanan sorunlar, yoldaki sürprizler karşısında verdikleri kararları merak ediyorsanız izleyin deRim.. evde izlenecek filmlerden.. ( 6,4 puan )