Kapan
    2,3
    Kapan hakkında görüşlerin ?

ilsalaron
    ilsalaron

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Hiç tanınmış oyuncu olmamasına ve İngiliz yapımı bir psikolojik gerilim olmasına rağmen (genelde İngiliz sineması bu alanda pek başarılı değildir) bence çok başarılı bir film. Baştan sona heyecan içinde izliyorsunuz.
    karatarot
    karatarot

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izlemedim ancak filmin konusu anlatan yazıyı okuyunca ne kadar klişe bir hikaye olduğunu anladım. Artık bu otobandaki "tuhaf!" karşılaşmalardan ve otoyolda giderken manyak birinin yaşadığı evin yakınlarında bozulan araba hikayelerinden sıkıldım. Bu da ona benziyor. Kamyoncu sinirlenip dönüyor ve kovalamaca başlıyor. Eğer bu tarz bir film seyredecekseniz Steven Spielbergin 1971 yılında çektiği Düello "The Duel" filmini izleyebilirsiniz.
    sekoistanbul
    sekoistanbul

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film sürükleyici.. bu tarz filmleri seven arkadaşlara tavsiye ederim. İyi seyirler.
    trowzeen
    trowzeen

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    1 puan fazla gelir bu filme. film bitsede cıksam salondan diye sürekli saate baktım. bi kere filmi nasıl çekmişler öle.. sürekli kamera sallanıyor bişe göremioz. boş film izlerseniz vaktinizi boşa harcamış olursunuz
    octopus0
    octopus0

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    3,6 puan almıs fılmı ızleyen bırılerı fılm hakkında yorum yapabılır mı neden bu kadar dusuk puan aldı??
    ipekilker
    ipekilker

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Duel ve joy ride filminin 2009 versiyonu gibi görünüyor.artık yeni bişeler yapın...
    novajrdeli
    novajrdeli

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    sıradan bir konusu var, ama böyle filmler güzel oluyor
    rockhacker-2
    rockhacker-2

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    konu bıraz degısık gıbı bakalım ızleyelm gorelım.umarım guzeldır....
    sinema
    1 ziyaretçi
    2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Yine psikopat bir kamyon şoförü sırf eğlence olsun diye kurban arar, kovalar, gülümser vs....Yine öyle bir şey mi olacak? Joy Ride hesabı.