güsel film yapmşlar ben izlerken zevk aldm fakat bazı yerlri çok hareketli bazen uzun bi durgunluk girmş filme senaryo uyduracaz die tuhaf tuhaf işler yapmışlarama sonçta resident evil bu izlenir :)
Film görsel açıdan nefis.Yıllardır resident evil oyunu oynayan ve serinin diğer filmlerini 10ar defa izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim:kullanılan teknoloji,aksiyon sahneleri,müzik vs. 3D ile birleşince sizi filmin geneline hakim aksiyon psikolojisine sokuyor.Buna rağmen diğer filmlere göre eksik olan yanı o dünyada yaşamaya çalışan insanların umutsuzluğunu ve çaresizliğini hissettirmemesi.Hayatta kalan herkes gayet güçlü ve bilinçli, filmde serinin ilk filmlerindeki korku ve umutsuzluk öğesi yerini aksiyona bırakmış.-Aksiyon açısından çok başarılı-Hissiyat açısından vasat.Herşeye rağmen takipçilerin mutlaka izlemesi gereken bir film. 8/10
Film için yapılabilecek bir eleştiri varsa o da tek bir mekana hapsedilmiş olmasıdır. Bir binada mahsur kalan insanları kurtarma çabası içinde geçiyor film. Oyunun ve filmin temel taşı zombiler neredeyse hiç görünmüyorlar filmde. Kurt köpekleri ise çok kısa varlar.REye, oyundan itibaren fanatiği olanlar bilirler, bu iki unsur REnin olmazsa olmazıdır. Zombiler sadece basit görsel efektlerle geçiştirilmiş.İlk yarısı pek sürükleyici değildi ama ikinci yarısında klasik RE gerilimini hissediyorsunuz. Birçok sahnesinde gözlerimi kırpmadan filme odaklandığımı söyleyebilirim.Sonuç olarak iyi iş çıkartılmış ama daha geniş alanda daha fazla karakterle bu iş devam ettirilebilirdi. Devam filminden umutluyum.
Beklentilerimi karşılamadı diyebilirim. Gerilim sahneleri azdı. Daha çok aksiyon filmi gibi olmuş. Ayrıca film çok kısa. İlk yarı o kadar çabuk bitti ki, tam filme ısınıyorsun ışıklar yanıyor. Toplam 90 dakika bisey. Ayrıca filmde konu diye birsey yoktu. Bastan sona amacsiz bir sekilde izledim yani. 8/10 veriyorum. O da emek ve 3D için...
Re serisini her zaman sevdim fakat nedense R4 izlerken hevesim kursağımda kaldı diyebiliriz. Doyamadım daha iyi de olabilirdi.. Daha fazla zombie görmek daha iyi gelebilirdi.. yetmedi doyamadım umarım devam filmi bol zombili olur... ayrıca filmin sonunda jill e ne olmuş öyle..
rezalet evil 21:50 seansında uyku getiren bir film. Mila için bile bu işkenceye katlanılmaz. Mila hiç mi dostun yok, hiç kimse mi demedi sen ne yapıyorsun diye. Bir daha böyle saçmasapan projelerde yer almaman dileğimle, seni 5. element filminde kalbime koyduğum yerde saklamaya devam ediyorum.