Resident Evil: Ölümden Sonra hakkında görüşlerin ?
23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
güsel film yapmşlar ben izlerken zevk aldm fakat bazı yerlri çok hareketli bazen uzun bi durgunluk girmş filme senaryo uyduracaz die tuhaf tuhaf işler yapmışlarama sonçta resident evil bu izlenir :)
13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Film görsel açıdan nefis.Yıllardır resident evil oyunu oynayan ve serinin diğer filmlerini 10ar defa izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim:kullanılan teknoloji,aksiyon sahneleri,müzik vs. 3D ile birleşince sizi filmin geneline hakim aksiyon psikolojisine sokuyor.Buna rağmen diğer filmlere göre eksik olan yanı o dünyada yaşamaya çalışan insanların umutsuzluğunu ve çaresizliğini hissettirmemesi.Hayatta kalan herkes gayet güçlü ve bilinçli, filmde serinin ilk filmlerindeki korku ve umutsuzluk öğesi yerini aksiyona bırakmış.-Aksiyon açısından çok başarılı-Hissiyat açısından vasat.Herşeye rağmen takipçilerin mutlaka izlemesi gereken bir film. 8/10
17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Oyunculuk, oyuncu kadrosu ve müzik seçimi oldukça başarılı. Bence başarılı bi filmdi.
2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Her ne kadar senaryo batık olsada Aksiyon sahneleri süperdi 10/8.5
Bişey Sorabilir Miyim? neden bu filmi türkçe koymuyolar
12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Film için yapılabilecek bir eleştiri varsa o da tek bir mekana hapsedilmiş olmasıdır. Bir binada mahsur kalan insanları kurtarma çabası içinde geçiyor film. Oyunun ve filmin temel taşı zombiler neredeyse hiç görünmüyorlar filmde. Kurt köpekleri ise çok kısa varlar.REye, oyundan itibaren fanatiği olanlar bilirler, bu iki unsur REnin olmazsa olmazıdır. Zombiler sadece basit görsel efektlerle geçiştirilmiş.İlk yarısı pek sürükleyici değildi ama ikinci yarısında klasik RE gerilimini hissediyorsunuz. Birçok sahnesinde gözlerimi kırpmadan filme odaklandığımı söyleyebilirim.Sonuç olarak iyi iş çıkartılmış ama daha geniş alanda daha fazla karakterle bu iş devam ettirilebilirdi. Devam filminden umutluyum.
12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Beklentilerimi karşılamadı diyebilirim. Gerilim sahneleri azdı. Daha çok aksiyon filmi gibi olmuş. Ayrıca film çok kısa. İlk yarı o kadar çabuk bitti ki, tam filme ısınıyorsun ışıklar yanıyor. Toplam 90 dakika bisey. Ayrıca filmde konu diye birsey yoktu. Bastan sona amacsiz bir sekilde izledim yani. 8/10 veriyorum. O da emek ve 3D için...
28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Re serisini her zaman sevdim fakat nedense R4 izlerken hevesim kursağımda kaldı diyebiliriz. Doyamadım daha iyi de olabilirdi.. Daha fazla zombie görmek daha iyi gelebilirdi.. yetmedi doyamadım umarım devam filmi bol zombili olur... ayrıca filmin sonunda jill e ne olmuş öyle..
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
aynı konu aynı klişe sahneler biraz daha fazla efekt bombardımanı sonuç hüsran
4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
serinin ençok 2.filmini beğendim ama bu filmde fena olmamış, güzel vakit geçiriliyoraksiyon sahneleride gayet güzeldi bakalım 5.film nasıl olacak
Fena değil ama 3D olmasaydı sinemaya gidilecek bir film değil bence
18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film altyazı mı ,dublaj yapıldı mı
9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Serinin ilk 3 filmi çok güzel, bu filmi ise bir o kadar kötüydü.
17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
rezalet evil 21:50 seansında uyku getiren bir film. Mila için bile bu işkenceye katlanılmaz. Mila hiç mi dostun yok, hiç kimse mi demedi sen ne yapıyorsun diye. Bir daha böyle saçmasapan projelerde yer almaman dileğimle, seni 5. element filminde kalbime koyduğum yerde saklamaya devam ediyorum.
3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
İlk 3 filmdeki heyecan yoktu ama aradaki farkı 3D ile kapatmış. 8/10