Resident Evil: Ölümden Sonra

code-voldemort
code-voldemort

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
yazık valla yazık billa yazık be oyunları yok satıyor ama filmi berbat oluyor bu nasıl iş anlamadım bu film yapımcıları hiçbir zaman oyunlarına sadık kalamayacak en kötü örnek tekken king of fihters street fihters bunlar örnek ama oynarken cok zevk aldığımız oyunlar filmleri berbat artık dikkat etmeleri şart bizim türkler bu filmlerinin hiç birini yapamaz yapsalarda ellerine yüzllerine bulaştırırlar artık oyulara sadık kalınarak nezaman filmlerini izliğcez
nskmourinho
nskmourinho

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Paul Andersonun elinde eriyen,çürüyen bir seri oldu ölümcül deney.Her filmde seriden,konusundan daha da uzaklaşıldı.Bu filmde de farklı bir şey görmedik.Konu ciddi anlamda ilerlemiyor,millanın çok büyük bir hayranı olarak bunları söylemem ayrı bir üzüntü verici olay.Kuru aksiyon karın doyurmaz. 4/10
juve-baby
juve-baby

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
konu yok film, bol action.. zaten beklenende o, filme Wentworth için gittim, garibim yine hapisteydi ve sizi çıkarak bi fikrim var dedi.. o an bittim :Dzaman geçirmelik daha fazlası değil! ..***..
womenaglex
womenaglex

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten izlenilmesi gerekir.Oyun ve Film farklı kategorilerdir o yüzden puan verirken lütfen tekrar düşünün.İlla oyununa göre olacak diye birşey yok.Oyuncular gerçekten çok iyiydi.Gidip izleyin derim,pişman olmazsınız 10/10 :) İyi seyirler....
kemerlee
kemerlee

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İlk sahneden itibaren yarattığı saçmalıklarıyla abartının tavana vurmasıyla ve matrix başta olmak üzere çalıntı sahneleriyle ve yöetmenin uçuk fantezileriyle ördüğü rezalet bir film.
Bazılar bu bilgisayar oyunundan uyarlama oyunu oynamayanlar anlamaz demesin tüm oyunları ek paketleriyle oynadım sinema ve oyunlar birbirinden çok farklıdır. Oyundaki uçuklukları abartıları dahada arttırarak filme koyamazsın koyarsanda böyle bir saçmalık çıkar ortaya.
Burakrises
Burakrises

21 Ekim 2010 tarihinde eklendi
şunu söyleyeyim film daha başlayalı 2. dakkasından sonra silah sesleri yükseliyor ve 3Dli bir çatışma başlıyor. filmi soluk soluğa izliyorsunuz ve o yüzden çok kısa geliyor. toplam sadece 15 dk sı konuşmayla geçiyor onundışında hep aksiyon hep macera. Ne isen git: eğer çok aksiyon seviyorsan tam senlik çünkü anlaşılmıyacak bir sahnesi yok ve eğer hayalgücün çok gelişmişse yönetmende senin gibi düşünüyor demektir. yani havadan düşen büyük bir cam kırığına tekme atıp zombi köpeği öldürüyor bunun gibi sahneler var.Ne isen gitme: eğer çok mantık hatası arayan birisisiysen hiç gitme. son olarak, filmde matrıxten alıntı çok sahne var. özelliklede son sahnede 2 kardeşin adamla dövüşmesi sırf matrıxten alıntı. ve helekopterin dağa çarpma sahnesinde. ben şu anda mantık hatasınlarını yassam 5000 karaktere sığdıramam.o derece
ahmert61
ahmert61

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
3D adına hiçbirşey yoktu.
gul-nw
gul-nw

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bence izlenesi bir film hatta ilk 3 filmi izlediyseniz mutlaka izlemelisiniz :) milla yine süperdi... 9/10
sinema
1 ziyaretçi
15 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Gitgide baskısını artıran Umbrella şirketi Alice ile olan mücadelesini bir boyut öteye taşımıştır. Beklenmedik bir anda çıkan gelen eski bir dost Alice büyük yardımlar sağlayacaktır. Tuzak kelimesinin anlamını kazandığı bu filmde hiç bir şey her şey olacak kadar mantık kazanmıştır.
Rollercoaster
Rollercoaster

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Resident Evilin bu dördüncüsünde,ilk filmin yönetmeni Paul W.S. Anderson tekrar karşımıza çıkmış ama ne yazık ki ilk filmdeki hava yok.Aksiyon sahneleri inanılmaz amatörce,senaryo saçma sapan.Sinemada teknoloji kullanılmasına karşı değilm ama tadında bırakmak da yarar var.Öyle her sahnede gözümüze dijital birşeyler sokmaya gerek yoktu...6/10
_denizo_
_denizo_

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bence bu seri bir an önce bitmeli her yeni film bir öncekinden kötü oluyor. 3d olarakta pek keyif almadım. Yinede önceki filmleri izleyenler tabiki izlemek isteyecektir
real-boy40
real-boy40

25 Aralık 2010 tarihinde eklendi
sadece görsel efektler için izlenebilecek bir film olmuş onun dışında pek bir anlam ifade etmiyor 10/6
meorman
meorman

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Senaryosu serinin diğer filmlerine göre biraz vasatta ama onun dışında film güzeldi.Hareketli sahneleriyle felan tam sinemalık bir film olmuş.Sinemada izlemeyen çok pişman olur.
0qulcn
0qulcn

29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
serinin içindeki en kötü film kesinlikle bu . sadece bir devam filmi olsun ve para kazanalım diye yapılmış . monoton aksiyon sahneleri, kötü oyunculuk ,her zamanki klasik konu.resident evil serisine yakışmayan bir film ve 5 de gelicek oda belli bakalım daha ne kadar saçmalayabilecekler.
Alp T.
Alp T.

13 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Vallaha ben bu filmi sevdi arkadaş. Kim ne derse desin. 3D'si düper (3D izlemedim ama süper gözüküyor), filmde fazla zombi yok ama yine de aksiyon sahneleri ve görsel efektler hoşuma gitti. Bence izleyin. 3.5/5