KEŞKE BİR YOLU OLSA DA BU FİLMİ İLK DEFA SEYREDECEK ARKADAŞLARIN YERİNDE OLSAM. oyuculuklar, özgün senaryosu, gerçekciliği, bir an olsun bile düşmeyen temposu filmi 10 numara film yapan özeliklerinden. ispanyol sineması dendiği zaman önyargıları kıran bir film olduğu kesin. insanı duygulandıran, düşündüren eşsiz bir hapishane filmi olmuş. HİÇ VAKİT KAYBETMEYİP BİR ANCA SEYREDİN DERİM. özelikle malamadre karakterine ve bu karakteri canlandıran luis tosar'ın oyunculuğuna hayran kaldım.
BU TARZ FİLMLERİ SEYREDİKTEN SONRA NEDENSE AKLIMA GELEN ŞEY HEP AYNI ŞEYLER OLUYOR. neden Türk sinemasında bu tarz filmler yok. bütçeden bilmem neden şikayet edillmemeli bence. adamlar yapmış ayrıca sanmıyorum bu filme çok para gittiğine de. sinema kesinlikle evrenseldir buna bir itirazım yok işe milliyetçilik yönünden bakmıyorum ama o kadar saçma filmler üretiyor ki bizimkiler böyle filmleri de gördükçe de içim yanıyor. hiç mi bizim böyle filmlerimiz yok, tabi ki de var ama çok az, bence çok daha fazla olmalı.
NEYSE, SONUÇ OLARAK CELDA 211 BENCE BİR BAŞYAPIT OLMUŞ. FİLM 10/10. BEN HİÇ BİR EKSİĞİNİ GÖREMEDİM.