Hücre 211
    4,2
    Hücre 211 hakkında görüşlerin ?

beck31
    beck31

13 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    İspanya sinemasının Almodovar, Amenábar
    ve Rec sonrası doruklarından biridir bence bu film. Un Prophete yanında solda sıfır kalır üzgünüm. Fakat o da şahaneydi hatta karşılaştırma neden yaptım bilemedim. Ortak paydaları hapishane olduğundandır. Suç, adalet, cezalandırma sistemi ve küllerinden doğan yeni katil adaylarının altında yatan asıl yetkilerinin suçunu taşlama. Gerçekten harikulade bir yapımdı. Malamadre rolündeki Luis Tosar a ne desem hiç bilemiyorum. 9/10
    gogola
    gogola

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    İzlenebilir güzellikte ama abartılacak bir film değil. Başrol süper konuda güzel, izleyin ama abartmayın derim.
    -selin-
    -selin-

16 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi..
    akimya27
    akimya27

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    dram ve gerilimin iç içe böylesine güzel aktarıldığı filmlere az rastlanır.. ispanyol sinemasının en başarılı yapıtlarından biri olan hücre 211 özgün senaryosu ve başarılı oyunculuklarıyla tek kelime ile harikulade bir film olmuş.. kötü filme eleştirecek çok şey bulunuyo ama böylesi güzel filme pekte bişey yazamıyoruz,kıyıda köşede kalmış pek sansasyonel olmayan böylesi başarılı yapıtları izlemek büyük bir keyif..
    rastababy-2
    rastababy-2

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    10 numara film.baska yoruma gerek yok.
    intense-2
    intense-2

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Derin bir nefes alıp başlayın filme. Bitene kadar başka hiç bir şey yapmayacaksınız.
    bilginistan
    bilginistan

18 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    oldukça güzel bir film. özellikle gerçek bir hikayeden olması filmi daha güzel kılıyor. etkileyici sahneleri, oyunculukları ve kaderin cilvelerinin toplamı diyebiliriz film için. pişman olmayacaksınız.
    kaanoooski
    kaanoooski

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    ben bu filmi izledim ve çok beğendim.10/8
    esso-2
    esso-2

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Filmin konusu fena değil umarım izlerkende öyle deriz...
    denz-2
    denz-2

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Çok başarılı.
    ddeejjaavvuu
    ddeejjaavvuu

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    hapishane filmlerine göre değişik bir tarzda işlenmiş.son zamanlarda kaliteli bir hapishane filmi yok.bu tür filmleri beğenenler için izlenilecek bir film.ben beğendim.puanım 7/10
    burcu
    burcu

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Değişik konusuyla,iyi-kötü kavramını sorgulatan oldukça etkileyici bir film. İzlerseniz pişman olmazsınız derim;)
    zuukan
    zuukan

4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    sistemi eleştiren eşeştirirken de bazı sahnelerinde, kötü olmanın bazen bir seçenek değil ilgisizliğin insaları kötü yola sürükleyebileceğini gözler önüne seren bir yapım.gayet başarılı seyredin arkadaşlar.
    V-aLi
    V-aLi

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Muhteşem bi tempoyla başladı filmin ortalarına bu tempo biraz düşsede çok çok çok başarılı buldum.İspanyol sinemasına hayranlığım iki kat arttı=) yaralama öldürme sahneleri,çekimler,sahnelerin müziklerle uyumu hepsi müthiş.10 puan benden
    yagmur-197
    yagmur-197

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Goya Ödüllerinde 'En İyi Film' dahil tam 8 ödül almış olan,yükselen İspanyol filmi grafiğinin,en güzel örneklerinden biri 'Celda 211'..Nedense pek seviyorum ispanyol filmlerini,verdiği gerçeklikle ilgili olsa gerek...Başrol oyuncusu yeniyetme gardiyan 'Juan Oliverın' inanılmaz değişimi -haklı olarak-,'Malamadrenin' beklenmedik pek sempatik karakteri...İligiyle izleme sebeplerimden iki tanesdir sadece.'.Malamadrenin' harika ses tonu mükemmel oyunculuğunun yanı sıra,filmde ettiği küfürler bile kendine has özellikteydi:)'juana' ise diyecek kelam bulamıyorum,masum yüzü,zekiliği ve karısına duyduğu AŞK...Filmin en güzel sahnesi kahramanımız juanın sahnesiydi tabii ki...Telsizde duyduğu cümle ve ona yaptığı etki,beni de oturduğum yere çivilenmeme sebep oldu,kahroldum...Ve film bittikten sonra bir süredir nefesimi tuttuğumu farkedip öylece bakakaldım...Velhasılkelam mutlaka arşivlik ve izleyin diyorum...ve 10/9 veriyorum,selametle...