Mutluluk
    4,3
    Mutluluk hakkında görüşlerin ?

John A.
    John A.

12 Eylül 2016 tarihinde eklendi
    Bu filim inanılmazdı. Aktörler çok iyi performanslar verdiler ve filim her anda beni ilgilendirdi. Bu çok enteresan filim Türkiye'deki farklı kültürler ve düşünceler gösteriyor. Tabiki baz zamanlar bu filimi zorla seyrettim. Meryem'e yapılan tecavüz ve ondan sonraki, ailesiden ve köydeki insanlardan Meryem'e karşı iğrenç haksızlıklar gördüğüm zaman çok üzüldüm. Bu filim gösteriyorki maalesef bu yıllarda bile Türkiye'nin içinde daha bir sürü ilkel ve saçmasapan düşünceler ve adetler var. Cemal yavaşça yavaşça babanın ona verdiği emir ne kadar kötü ve ters oluğunu anlınca ve Meryem'i ne kadar çok sevdiğini alınca beni çok mutlu etti. Keşke köydeki öbürü insanlar Cemal gibi aydınlanmış olsaydı. Filimde en sevdiğim karakter İrfandı. Bunun nedeni bir sürü değişik sebepler var. Birincisi, İrfan sevmediğin bir hayattan kaçması ve kendini tanımadı için çok cesaret ve akıl gerekti. İkincisi, İrfan olmasaydı Cemal belki hiç aydınlanmacaktı. İrfan Cemal'a bir değişik hayat ve değişik ahlâk gösterdi. İrfan Meryem için çok iyidi. Ona babalık ve öğretmenlik yaptı ve Meryem ne kadar çok iyi kalpli insan olduğunu gördü. Bir anda, Meryem seven ve koruyan dünyadaki tek kişi İrfandı. Bu filim çok sevdim ve memnunumki iyi bir şekilde bitti.
    throughout
    throughout

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Çok etkili bir türk filmi... özgü namal ve murat han çok çok iyiydiler.. final zaten çarpıcı.. kitabı okumadım o nedenle nasıl bir uyarlama olduğu hakkında yorum yapamam ama film gerçekten müthiş...
    unlucky-king
    unlucky-king

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Benim açımdan Türk sinemasında başyapıtlardan biridir,özgü namalın oyunculukta tavan yaptığı bir film,özellikle de "ben hiç günah yapmadım"kelimeleri ve ilgili sahne insanın nasıl içini acıtmaz???
    berattarman
    berattarman

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    türk sinema tarihin çok büyük yeri olan bir film çok etkileyici çok beğendim
    eta1907
    eta1907

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    10/10
    Harika bir film.
    Özgü Namal oyunculuğuunu konuşturmuş+senaryo çok güzel.
    metalogy08
    metalogy08

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Mutluluk üzerinde kusur bulamadığım bir film. filmde ki tüm oyuncular kusursuz oynuyor, hikaye süper, kurgu eksiksiz... Sonyıllardaki eniyi türk filmi we zülfü livaneli öyküsü. Umarım böyle filmler çekilmeye dewam eder we bizde izlemeye doyamayız...
    o-and-p
    o-and-p

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    dört dörtlük bir film!mutlaka ama mutlaka izleyin;)
    Sdk-JK
    Sdk-JK

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Mükemmel oyunculuk -Özgü Namal-Sürükleyici ve ders verici senaryoMüthiş Final10/10
    hyperballad-2
    hyperballad-2

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    mutluluk filmi insana mutluluk veriyor gercekten...anlatılması bu kadar zor olan insana, insanca yasamaya ait bir dramı ustalıkla anlatıyor film. bir agıdı alıp o guzel muzik ve goruntuler esliginde bir filme donusturen insanları kutluyorum
    duhalala
    duhalala

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Çok Hoş Bir Film, Emeği geçen herkese teşekkürler. izlesin herkes. 10/9
    Betül Birbilen
    Betül Birbilen

28 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çok çok güzel bir film...hiç abartı yok herşey gayet net...kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
    cm-krts
    cm-krts

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk filmi. özgü namalın oyunculuğu müthiş. bu filmi amerikanlar çekseydi kesin oscar alırdı
    elfelf00
    elfelf00

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    hiç abartmadan diyebilirim ki izlediğim en iyi türk filmi...romanını okumamıştım.ama filme bayıldım her ne ödül almışsa kesinlikle hakediyor.türkiyenin gerçekleri ancak bu kadar güzel anlatılabilir.Özgü Namal zaten harika bir oyuncu.. Murat Han da onun kadar iyi... kesinlikle izleyin!!!!
    nunu625
    nunu625

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
    özellikle murat han ın performansı çok iiydi ödülünü hak etmiş dogrusu bir zülfü livaneli hayranı olarak bir kere daha tbrk ettim çok güzledi bravoo :))
    ozlemsahin1212
    ozlemsahin1212

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    filmi televizyonda izledim.züfü livaneli ,abduulah oğuz, hele oyuncu olarak özgül namal harikaydı.hele filmin sonunda 3 kardeş izliyoduk aynı anda ağlamaya başladık çok garp bir andı belki çok abartık ama hıçkırıklarla desem inanın ben çok etkilendm çok iyiydi ya.