Mutluluk
    4,3
    Mutluluk hakkında görüşlerin ?

cnn-ky5
    cnn-ky5

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    muthis enfes bir film.herkesin izlemesi gerek bence.livaneliyeyakısacak bi eser.
    a-arbak
    a-arbak

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    son derece kaliteli bir yapım. diyaloglar çok az ama zaten konuşmaya gerek yok. bir bakışla bir dudak büküşle anlatmışlar herşeyi. kesinlikle kaçırmayın.
    jiki3301
    jiki3301

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    büyük süpheyle gittim ama iyiki gitmişim günümüzde hala böyle sorunlar mevcut cok güsel islenmiş yapanların eline saglık
    pinar-gokalp
    pinar-gokalp

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    süper bi film izlemeyenler mutlaka izlemeli
    begumsoray
    begumsoray

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film izlemek lazım.... agladık bol bol. emegi geçen herkeze tebrikler.çok hoş bir film oyuncular süper..izlediğim en etkileyici filmlerden biriydi...
    esraazra
    esraazra

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    yaaa kitaptan uyarlanmış filmleri genelde beğenmem ama mutluluk filmi benim kitabı okurken beynimde oluşan resme mükemmel uydu. herkesin filme gitmesini ve de kitabı okumasını tavsiye ederim bu arada özgü namal ezilmişliğin ve hor görülmüşlüğün resmini mükemmel çizmiş... tebrikler
    manys
    manys

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten iddalı bir film olmus.Şimdiden gişe basarısını merak ediyorum.Filmdeki en iyi sahne(görsellik açısından)urganı bagozına gecirirkenki sahne olmus yüsüklerin efendisindeki kadar gorsel bi kalite yakalamıslar bilgisayar efekleriyle tebrikler.
    bormehmet
    bormehmet

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Senaryo ve oyunculuklar 10 numara.Hele Özgü Namal resmen gözleriyle konuşuyor,oynuyor.Eşkıya’dan sonra izlediğim en iyi Türk filmi hatta Eşkıya’dan daha güzel.Gidin sevdiğinizle filme ve filmin sıcaklığı ikinizi de sarsın.
    sedat-suif
    sedat-suif

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ben bu filme en yüksek puanımı verdim. çünkü gerçekten de romanı bryazperdeye çok güzel uyarlaşımlar, bazı sahneler deiştirilmiş olsa dafilmin sonu çok güzel bağlanmış. bence Türk sinemasının son dönemlerindeki en güzel yapıtlarından biri.
    abiding
    abiding

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi her bir oyuncu rolünün hakkını vermiş süper bir finalde cabası
    emrah-fuat
    emrah-fuat

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar filme düşünmeden gidebilirsiniz. Verdiğiniz paraya değeceğinden emin olun. Saçmasapan Türk filmlerinden çok uzak, verdiği hisler ve akıcılığıyla tam roman havasında. Heyecan , hüzün ve mutluluk hepsi bir arada! Özgü Namal ve diğer oyuncular mükemmel bir performans sergilemiş.. Çekimlerine (görüntü açılarına) bittim.. Yapanların eline sağlık! NOT: Arkamdaki kız o kadar çok ağladı ki.. bir ara acaba problem bende mi ben neden ağlamıyorum diye düşündüm :D
    m-demir88
    m-demir88

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Mutluluk filmi ve kitabı çok etkiledi. Filmi izleyeli epeyi oluyor fakat hâlâ müziklerini dinleyip düşünüyorum. Daha iyi olabilirmiydi diye. Ancak bir kitabın olduğu gibi filme uyarlanması zordur, uyarlanabiliyorsa kitapta bir terslik vardır zaten :) Filmi izlerken zerre kitabı düşünmeden izlemenin daha ağızda kalacak bir tat sağlayacağına inandım. Ve evet filmi bu senenin en iyisi. ---Savaşı görsel bir eğlenceye dönüştürenler en kötülerdir---
    altayli13
    altayli13

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bu yılın en iyi filmlerinden kuşkusuz
    1stmermaid
    1stmermaid

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Abdullah Oğuz gerçekten harika senaryoyu usta yönetmenliğini kusursuz bi şekilde birleştirmiş bencee...mutlaka seyredilmesi gereken Türk Sinemasının nadir eserlerinden biri...
    fulden35
    fulden35

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Bu kadar güzel olabileceğini tahmin bile edemezdim... İzlediğim en güzel Türk filmiydi, Mutlaka izleyin, İyi Seyirler...