4,3
Mutluluk hakkında görüşlerin ?
25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının kesınlıkle en basarılı fılmlerı arasında.töre konusunu cok guzel ıslendıgını dusunuyorum.Her sahnesıyle keyıf veren bır yapım olmus...Tebrikler...
9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
hiç abartmadan diyebilirim ki izlediğim en iyi türk filmi...romanını okumamıştım.ama filme bayıldım her ne ödül almışsa kesinlikle hakediyor.türkiyenin gerçekleri ancak bu kadar güzel anlatılabilir.Özgü Namal zaten harika bir oyuncu.. Murat Han da onun kadar iyi... kesinlikle izleyin!!!!
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
dört dörtlük bir film!mutlaka ama mutlaka izleyin;)
18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda cekilen türk filmlerinin arasından bariz bir farkla ayrılan cok başarılı bir yapım!oyuncu performansları cok iyi helede film müzikler kesinlikle mükemmeldi..insanda,ismi gibi mutluluğu çağrıştırıyor ama tabi buruk bir mutluluk..
8 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu sene özgü namalı birçok filmde gördük beynel minelle başlaı sezona ardından polis şimdide mutluluk. umarım bu ard arda vizyona giren filmler özgünün yüzünü eskitmez. tabi oyunculuğunu ayrı bir yere koymak gerekir. gerekten birçok karaktere girebiliyor.
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi türk filmi..aldıgı bütün ödülleri sonuna kadar hak eden bir film..özgü namal ve murat han’ı gercekten tebrik etmek gerekir..bir rolü bu kadar gercekçi oynayabilirler..eger hala izlemeyen varsa mutlaka izlemeli...
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok merak ettiğim zülfü livaneli kitabından uyarlanmış harikulade bir film. türkiye nin acı gerçeklerini gözler önüne seren ve dile getiren bir başyapıt.
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmeli.. hakikaten müthiş bir film.. özgü namal inanılmaz bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor..
6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
işte budur!!! her yönüyle gerçekten bir sanat eseri... türk sinema severinin başına gelen nadir mutluluklardan biri:)
2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
zülfü livaneliyi görüşlerinden dolayı sevmesemde sanatçıılığına hayranım.önce kitabı okuduktan sonra filmi izlemenizi tavsiye ederim.gerçekten çok güzel bir film.törenin nasıl kural tanımadığını gösteren bir film
23 Mart 2015 tarihinde eklendi
Cok güzel bir film olmus, sinemayi (özeliklede Türk sinemasini) sevdiren filmlerden.
29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Özgü Namal ve Murat Han gerçekten çok güzel bir oyunculuk sergilemişler.Ödülleri hakettiklerini düşünüyorum.Talat Bulut da oldukça başarılıydı bence profesör rolünde.Filmi şu yönden eleştirmek istiyorum:Kitabını okumuş biri olarak filmin sonunun kitaptakinden farklı bir şekilde bitmesi beni hayalkırıklığına uğrattı.Eğer kitabı okumayıp filmi direkt izleseydim çok güzel bir film olduğunu söyleyebilirdim.Kitaptaki zenginliği maalesef filmde bulamadım aslında bu doğaldır da sonuçta kaç sayfalık bir kitabı filme sığdıramazsınız tabi ki gene de bazı detaylar verilebilirdi ve ah bide o son Meryem'in Cemal'le değilde bir başkasıyla beraber olmayı tercih etmesi şeklinde olsaydı.Ayrıca Profesör'de kitaptaki gibi değil filmde.Meryem'e olan hayranlığı hatta ondan hoşlanması neden filmde verilmedi hala anlayamıyorum.Gene de son dönemki Türk filmleri içinde izlenmeye değer bence en azından iyi bir oyunculuk izlemek için.
7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hala izlemediniz mi... izlemedinizse o kadar çok şey kaybetmisiniz ki...tek kelimeyle:Harika 10/10...
9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben özgü namal.ın oyunculuğunu hiç beğenmezdim,film sayesinde tüm düşüncelerim değişti.senaryo havada kalsa ve t.bulut aşık kavuşturma gibi bir işlev görse de,sadece müzikleri için bile gidilir.film için iyi yada kötü diyemem.teknik bakımdan berbat,oyuncular iyi diyelim,olsun bitsin.ama birilerine ucu dokunuyor,o birileri görür de anlarsa..o da zor..
11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemeden yorum yapmak pek doğru olmasa da, kitap çok güzel ve etkileyici oldugu için filmin de gayet güzel olacağına inanıyorum.ben filmi duyduktan sonra okudum romanı ve oyuncular karakterlere tam uyuyor,mesela meryem karakterini en güzel canlandıracak kişi bence de özgü namaldır orada tarif edilen kıza tam uyuyor.fragmanından gördüğüm kadarıyla kitabı çok iyi yAnsıtmış..merakla bekliyorum