Limit Yok hakkında görüşlerin ?
30 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Hırsın insanı nasıl medeni bir varlık olmaktan çıkarıp mahlukat seviyesine indirdiğini gösteren güzel bir film. 10/8
19 Eylül 2011 tarihinde eklendi
film oldukça güzel baslarda gicik bir film gözükmesine ragmen on dakikadan sonra hayal gücünüzü zorlayip filmin içine giris yapiyorsunuz...
4 Haziran 2015 tarihinde eklendi
sadece filmin konusu iyi.. geriye kaln fasafiso, saçmalık.. filmin sonu öyle bi yerde bitiyor ki izlediğinize bin pişman oluyorsunuz. kimse kusura bakmasın ama biraz film kültürü olan biri bu filme çok iyi demez
26 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
sonu cokta iyi olmamasina karsin keyifle izlenebilecek kurgu ve cekim teknikleri sıradısı bir film.
18 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Fena değil ama süper de değildi bana göre. spoiler:
Son sahnelerdeki mücadele kısmındaki yaralanmalara bakamadım elimle ekranı kapattım veya kafamı çevirdim, gelemiyorum böyle sahnelere kötü oluyorum. Aslında bana göre filmin en keyifli sahnesi ilk başlarda spoiler:
ilacın ilk etkiyi gösterdiği zamanlar sonrasında bir aksiyon bir mücadele var, çok fazla anlam beklemeyin. Oyunculuk güzel ama, Bradley Cooper iki farklı karakteri ilacı kullanmayan Eddie ve kullanan süper beyin Eddie arasındaki farkı oyunculuğu ile çok iyi yansıtmış, aynı adam ama resmen farklı kişiler. Aşırı özgüvenin bir cazibesi var ama iticiliği de var bence. Konu ile alakalı fikrim ise şu yönde, beynini maksimum kullanmak ve ulaşabileceğin en büyük güce ulaşmak ölümün olduğu bir dünya’da neye yarar kısacık ömürde eninde sonunda öleceksen boş…kısacası bir gün nasıl olsa öleceksen bu kadar güç gereksiz bana göre. stresini artırmaktan başka bir şey değil.
6 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Merhaba film çok güzel çok beğendim filmdee yararlı bişey bile kullanırsanız vucud birsüre sonra alısır ve normalin dısınds fazla alınca bu defa zarar verir. Filmim sonunda adam haptan yararlarınıda zararlarınıda alıp bırakmıs ama tehlikeli
19 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Filmi 3. kez izliyorum. Hayalini kurdum ilk izlediğim günden beri haplara sahip olmayı imkansız olsa da. Filmde zekaya sahip olmanın hap ile mümkün olduğu vurgulanmış ve ondan sonraki hayatın ne kadar güzelleştiği ve konforlaştığı anlatılmış. Aslında hap olmadan da çok çalışarak elde edebileceğimiz bir durum bu. Tabi 20 sene önce izleseydim filmi. İzlenmeye değer
28 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Oyuncular arasında de niro da var ama yok desek yeri yani. yorumlara baktım da + Deniro falan yazılmış. yani bir reklam filminde bir oyuncu daha fazla süre alır. Cooper ın oyunculuğunu seviyorum. adam almış götürmüş zaten. Hikaye çok orjinal. ama kurgu zayıf. bu film sağlam dizi olurmuş ama...
21 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi bu akşam sinemada izledim.Filmin konusunu gördüğümde heyecanlanmıştım ve sinemada izlemem gereken filmler listesine girmişti ki bugün sinemada izleme fırsatı buldum gerçekten konu itibariyle sıradışı bir film.Oyuncu kadrosu gerçekten iyiydi özellikle The Hangoverdan tanıdığım Bradley Cooper ın oyunculuğu gayet iyiydi zaten yavaş yavaşta isminden söz ettirmeye başlayan bir oyuncu konumuna geliyor,Robert De Niro her zamanki karizma ve yeteneğiyle filmdeydi,Abbie Cornishi ilk defa bu filmde izliyorum ve yetenekli bir oyuncu olduğunu gördüm bu filmde,zaten geri kalan oyuncularda karakterlerini sırıtmadan oynamışlar.

Filme gelirsek dediğim gibi konusunu ilk gördüğümden beri merakla beklediğim filmlerden biriydi ve beklentilerimi karşıladı diyebilirim.Baştan sona oldukça akıcı ve beni bir an bile sıkmadı Limitless.İlk yarı eğlenceli bir film havası veriyor ama 2.yarı da asıl aksiyon ve macera başlıyor.Aksiyon derken sakın filmi izlemeden önce arabaların kurşunların havada uçuşacağı bir film beklemeyin zaman zaman aksiyonun dozu artıyor.Filmin ara ara temposu düşmesine rağmen kendinden koparmıyor ve ara ara da heyecanın temposu artıyor.Macera filmi denince aklıma gelecek filmlerden biri de Limitless tam bir macera filmi örneği.Dediğim gibi filmi izlerken nerdeyse bir an bile sıkılmadım aksine izlerken keyif aldım.Fakat film bittikten sonra yolda yürürken filmin kurgusunun eksik olduğunu fark ettim çünkü film bittikten sonra aklınızda filmden sahneler kalır ama filmi izledikten sonra aklımda bir kaç sahne kaldı yani filmin kurgusu biraz zayıftı.Kullanılan müzikler gayet hoştu.Kesinlikle Neil Burgera parantez açmam gerekiyor gerçekten filmin etkileyici olmasında payı var filmde gözle görülebilecek bir şekilde yönetmenlik başarısı var çekim tarzı ve manzaralar çok güzeldi.Filmi izledikten sonra etkilenmemek elde değil insan izledikten sonra "keşke" diyor yani seyirciyi etkilemeyi başaran bir film.Filmin sonu biraz şaşırtıcı bitti ama ben sonunda tam olarak ne olduğunu anlayamadım.Son olarak sürükleyici,eğlenceli ve başarılı bir macera filmi Limitless,sinemada izlersenin paranızın boşa gitmeyeceğini garanti edebilirim evde veya sinemada izlemenizi tavsiye ederim.

7.5/10
19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
konu herkesin hayali olan bir ilaç.
Bazı noktalar hızlı geçse de sıkılmadan seyredeceğiniz güzel bir film.
Tavsiye edilir
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Sıkıcı. RObert De Niro'nun yan rolünün de filme hiç bir katkısı da yok... 10/1
4 Haziran 2023 tarihinde eklendi
senaryosu itibariyle lucy filmine benzettim insan bir anda kapasitesinin cok üstüne cıksa nasıl olur diye düşünmüyor değilim cok zeki olmak tabi herkez isteyeceği bir şeydir fakat bunun yan etkileride var mesela eddie farkettiyseniz bazen ne yaptığını zamanın nasıl geçtiği hatırlamıyor birde istemeden de olsa oteldeki kızı öldürdüğünü haberde görüyor fakat zekasıyla paraya para demiyor istediği en üstü makama bile geliyor senatör oluyor uyuşturucu bağımlısı gibi oluyor yani kendi emeği olmadan yapıyor bunları genel itibariyle sevdim filmi en sevdiğim sahne hapı aldıktan sonra ev sahibi ile tartıştığı sonra onu etkilediği sahneydi 10/9
11 Mart 2011 tarihinde eklendi
11 martta elle tutulur film girmedi vizyona 18 martta yığılma olmuş limiteless a mı gitsek dünya istilasınamı he bide dustin hoffman var. ben yinede robert de niro dan başlarım konuda insanı çekiyor zaten.
18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Konu sağlam, oyuncu iyi zaten bu adamı dehşet treninden beri severim ve izlerim.Tahmin ettiğim gibi çıktı.Ama heyecan dozu biraz daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu.10/7
16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bir saniye beklemeyin izleyin derim. Kitap uyarlaması yazarın ellerine sağlık. Bradley Cooper da rolünün hakkını vermiş.