Limit Yok hakkında görüşlerin ?
16 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Günümüzün modern insanlarının bağımlılığının şeffaf bir hap vasıtasıyla irdelendiği ilginç bir yapım. Başrollerinde Bradley Cooper ve Rabert De Nıro'nun oynadığı fütüristik bir film. Film efekt ve kurgusu iyi düşünülmüş. Ama baş karakterimizin film icabı mantık patlaması yaptığı filmde mantık hatalarının da olması çok ironik. Bunun dışında izleyiciye tatlı bir rüya izlettiriyor. İzlerken sıkılmayacağınız türden.
14 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Senaryo zaman zaman tikansa da,yer yer ilerlemese de son yillarda izlediklerim içinde en farklisi oldugu kesin.Bir dönem sizofreniden senaristler oldukça ekmek yemisti sanirim bu senaryo da bazilarina yeni çagrisimlar yaratacak.Temposu yüksek,güzel bir film...7,5/10
15 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
film keyifle seyrettiriyor kendini herseye ragmen bizdede oyle bir hap olsa
21 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
farklı, değişik ve güzel bir film.. ama ben daha çok aksiyon sahneleri olsun isterdim açıkcası.. yinede sıkılmadan izlenecek film.
28 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
güzel filmdi - 7 puan

film için sanki 90 dakika yetmemiş gibi.. daha uzun bir sürede daha geniş anlatılabilirdi..
24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filim sıradışı sürükleyici, beğenerek izleyebilirsiniz.
23 Kasım 2014 tarihinde eklendi
İzlemekten sıkılmayacağım filmler arasındadır. Her yönden dört dörtlük bir film. Maalesef her film bu kadar güzel olmuyor. Arşiv filmlerimden birisi.
22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
bir hap içiyorsun süper kahraman oluyorsun. Her türlü zeki savaşçı vs. super surukleyici orjinal konulu film.. sürükleyici.. kadro süper.. daha ne olsun
23 Mart 2011 tarihinde eklendi
Fazla güzel bir konusu yok, tek bir kişi etrafında dönüyor ama ilginç konusu kötülükten kurtarıp onu vasat seviyeye çıkarıyor :P

5 / 10 :O
10 Mart 2015 tarihinde eklendi
Limitless filmi, öncelikle buna benzer bir film var mı soruları sorulduğunda akla ilk gelen film Lucy oluyor ve de Limitless filmi o film ile kıyaslandığında kesinlikle çok daha başarılı bir film olduğunu bize gösteriyor. Ayrıca ekmeğini de aksiyondan yiyen bir film de değil çünkü Limitless bir aksiyon filmi değil. Teorisel olarak baktığımız zaman bir dayanağı bile yok denebilir. Zira Lucy'nin 1900lerde ortaya atılan ve de Einstein'in da zamanında desteklediği beynimizin yüzde 10unu kullanırız teorisi burada yüzde 20 olarak lanse edilmiş. Ancak Limitless, izleyiciye yanlış bir bilgiyi Lucy gibi doğru yansıtmaya çalışan bir film değil, daha çok fantastik açıdan bakılabilecek bir film ve de bu izleyicinin filmi keyifle izlemesini sağlıyor. Bunun yanında fantastikliğin boyutları da Lucy kadar saçmalanıp aşılmamış. O yüzden Limitless filmi, teorisel kısmını hem bir eksi olarak görebileceğimiz buna rağmen kendi fantastik konusunu çok iyi bir şekilde işlediği için teori kısmının göz ardı edilebileceği bir film. Bunun dışında Neil Burger, geçen yıl Divergent filmi ile ilk kez seyrettiğim bir yönetmendi ve de Divergent filmini, çoğunluğun öngördüğü olumsuz eleştiriye karşılık oldukça olumlu karşılamış ve de Insurgent'ı merakla beklememi sağlamıştı. Divergent ile kıyaslandığında Divergent'ı bir adım öne koyabiliriz. Oyunculuklara gelecek olursak, Bradley Cooper gerçekten de çıkış filmi olarak tanıdığımız bu filminde gerçekten başarılı bir performans sergiliyor. Robert De Niro ise filmde oldukça az kısımda göze çarpıyor (şahsen beklediğimden daha az gördüm onu ekranda), ancak bu da gayet kararında ve de ortalama bir oyunculuk sergilediğini dile getirelim. Hatta Lucy filminde Professor Norman'ı canlandıran Morgan Freeman'dan çok daha uyumlu ve de iyi bir performansı var. Abbie Cornish'in de ortalama bir performansla güzel göze çarptığını söyleyebiliriz. Müziklerine gelecek olursak, müziklerini hakikaten beğendim ve de filmin çekimleri gerçekten çok enteresandı ve de izleyiciyi etkileyecek hoş bir cinstendi. Sonuç olarak Limitless, aklımızda sıradan ama iyi olarak dile getirilebilecek bir bilim kurgu gerilim filmi olarak kalacak ancak teorisel açıdan bakılmadığında ortada güzel bir senaryo var ve de izleyiciyi baştan sona sıkmayacak türden olduğunu da ekleyelim.
17 Mart 2011 tarihinde eklendi
movieunit yorumuna katılıyorum. 18 mart haftasına yığılma olmuş. birbirinden güzel filmler aynı anda vizyonda , hangisine gitsek acaba :)
25 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
İnsan beyninde ufak soru işaretleri bıraksada izlenebilir bir film. Bradley harika.
26 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
---spoiler içerebilir---
Son yıllarda gerek neuro-linguistic programme tarzı kişisel gelişim yöntemleri ile gerek de psikoloji ilmindeki yeni bulgularla birlikte bilinçaltının bilgi depolama yönünden inanılmaz bir sistemi olduğu ve bu bilgilerin gerek yarı-uyku döneminde gerekse derin uykuda rüyalar yoluyla dışavurumunun olduğu bilinmektedir. Bu konunun sinemasal açıdan zengin açılımlara gebe olduğu da hemen kendini belli ediyor zaten. işte bu akımın belki de ilk filmi diyebileceğimiz limitless muhteşem bir konuyu sıradanın biraz ötesinde bir macera kurgusuyla ve yenilikçi sayılabilecek bir görüntü yönetimiyle ele alıyor. Başarılı bir iş çıktığını söylemeliyim ama çığır açması beklenen bir konuya göre yine de sığ kalıyor. Keşke bir "the matrix" devrimi gibi açılabilseydi bu altmetin diye düşündürtmüyor değil ne yazık ki. Bir de Robert DeNiro yaşlanmış yahu. Ama hala iyi...
14 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi çoka killica çekilmis sahneleriyle soluksuz izlenecek bir film kesinlikle izleyin...
22 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film olmuş. Bradley Cooper yine harikalar yaratmış.