Teen-slasher tarzında çekimleriyle baştan sona olan güzel süprizleri ile bu film bence korku filmleri arasında bir efsane olmuştur bile. "The thing that you dont believe can kill you !" yeterli bir cümle bu film için...İzlemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle izlemeli...
90ların sonunda tekrar yükselişe çıkan teen slasherların bir başka örneği.bu filmlerin başlangıcı,gidişatı ve sonu her zaman aynı olsa da,çoğu şeyi tahmin edebilseniz de yine de kalabalık bir ortamda eğlencesine izlenebilir bir tarzdır bu.televizyonda tabii ki.
Bu film benim en sevdiğim gerilim filmleri arasındadır. Katilin kostümü hala beni korkutur. bu filmi izlemeden önce o paltonun aynısından vardı bende , filmden sonra yok..gerisini siz anlayın..arşivlik bir film..tavsiye ederim... 10/8
Kucukken ızledıgım de cok etkilenmiştim ama sımdılerde pek ıc acıcı deıl ama serının en ıyı fılmı. Vakit gecirmek icin izlenilebilir. Eski olmasına ragmen 05-06 yapımı bır cok korku filminden iyi.
Yıllar Önce sinemada izlemiştim. Tv’dede oynadı defalarca. Amerikan sinemasının klişeleriyle dolu. Filmin bu zaafını göz önünde bulundurmazsanız zevk alablileceğiniz bir film. Bu türü severler için başarılı.
öyle beni çok korkutmadı film ama gerdi ani çıkışlar,sesler falan iyiydi.oyuncularda sırıtmamış başarılıydı.Katile gelince çok seçenek olmadığı ve katiller genelde hiç olmadık biri çıktığı için bulmak çok zor değildi.okul ve genç filmlerinin öncülerinden ve en iyilerinden biri gerilim seviyorsanız kesin izleyin he birde iyi bir ses sisteminiz varsa tamamdır.7/10
90’lı yılların ikinci yarısı teen-slasherların yüzünü göstermeye başladığı yıllardı.O yıllara bakılırsa dönemin scream ile birlikte öncü filmlerinden biri ama şuan bu filme göre gerek senaryo gerek görüntü olarak çok üstün slasherlar mevcut.10/7