Yok ya neymiş basyagıymıs,basitmis,kliseymis; uyanın millet uyanaın ya geçin bunları..Siz bu filmi izlerken aklınız neredeydi ki yahu.ben bu kadar sürükleyici bir film çok az görmüşümdür.Bana göre klasik gerilim fimlerinin çok çok ötesinde geniş çaplı etkiler yaratan ve heyecandan geberten film tam sinemada izlenir denebilecek bir film.Ben 8/10
Film güzeldi.Konusuda fena deildi.Anlatılan efsanelerin çoğunu biliyordum.Ama ben katili tahmin ettim.Tahmin etmek çokta zor deildi aslında.Ama film güzeldi.
izlediğim en kötü teen skasher filmi diğebilirim. filmin sonunu zor getirdim, yarıda bırakacaktım. sırf katilin hangi umulmadık kişi çıkacağını merak ettiğim için bekledim. saçma ama çok saçma bir senaryoya sahip bir film. ikincisi bundan kat kat daha iyidir. filme dair hoşuma giden tek unsur Robert Englund’un(yani Freddy) filmde yer alışı. onu başka bir filmde görmek hpştu ama keşke bu kadar REZİL bir filmde olmasaydı. SAKIN SAKIN İZ-LE-ME-YİN!!!
joshua jackson çok güzerl oynamış...benm filmi bieraz screama benzettim....(konu bakımından) ama gayet güzel bi filmdi...ben katilin kim olduğunu tahmin edememiştim...sonlarıda baya güzeldi
arsivimde ki birnumaralı film.Türkçe dublajını seyretmedim.Ama film aynı film.Gerçektenolağan üstü.Hemen yerinizden kalkıp bu filmi izleyin. manyakgörüntü ve ses efektleri filmi tamamlamış.Oyuncuların profesyonellikleri güzelliğe güzellik katmış.2. sini boşverin.1 i mutlaka seyredin.ben kefilim