90ların sonunda tekrar yükselişe çıkan teen slasherların bir başka örneği.bu filmlerin başlangıcı,gidişatı ve sonu her zaman aynı olsa da,çoğu şeyi tahmin edebilseniz de yine de kalabalık bir ortamda eğlencesine izlenebilir bir tarzdır bu.televizyonda tabii ki.
öyle beni çok korkutmadı film ama gerdi ani çıkışlar,sesler falan iyiydi.oyuncularda sırıtmamış başarılıydı.Katile gelince çok seçenek olmadığı ve katiller genelde hiç olmadık biri çıktığı için bulmak çok zor değildi.okul ve genç filmlerinin öncülerinden ve en iyilerinden biri gerilim seviyorsanız kesin izleyin he birde iyi bir ses sisteminiz varsa tamamdır.7/10
Yıllar Önce sinemada izlemiştim. Tv’dede oynadı defalarca. Amerikan sinemasının klişeleriyle dolu. Filmin bu zaafını göz önünde bulundurmazsanız zevk alablileceğiniz bir film. Bu türü severler için başarılı.
90’lı yılların ikinci yarısı teen-slasherların yüzünü göstermeye başladığı yıllardı.O yıllara bakılırsa dönemin scream ile birlikte öncü filmlerinden biri ama şuan bu filme göre gerek senaryo gerek görüntü olarak çok üstün slasherlar mevcut.10/7
joshua jackson çok güzerl oynamış...benm filmi bieraz screama benzettim....(konu bakımından) ama gayet güzel bi filmdi...ben katilin kim olduğunu tahmin edememiştim...sonlarıda baya güzeldi