izlediğim en kötü teen skasher filmi diğebilirim. filmin sonunu zor getirdim, yarıda bırakacaktım. sırf katilin hangi umulmadık kişi çıkacağını merak ettiğim için bekledim. saçma ama çok saçma bir senaryoya sahip bir film. ikincisi bundan kat kat daha iyidir. filme dair hoşuma giden tek unsur Robert Englund’un(yani Freddy) filmde yer alışı. onu başka bir filmde görmek hpştu ama keşke bu kadar REZİL bir filmde olmasaydı. SAKIN SAKIN İZ-LE-ME-YİN!!!
Teen-slasher tarzında çekimleriyle baştan sona olan güzel süprizleri ile bu film bence korku filmleri arasında bir efsane olmuştur bile. "The thing that you dont believe can kill you !" yeterli bir cümle bu film için...İzlemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle izlemeli...
Yok ya neymiş basyagıymıs,basitmis,kliseymis; uyanın millet uyanaın ya geçin bunları..Siz bu filmi izlerken aklınız neredeydi ki yahu.ben bu kadar sürükleyici bir film çok az görmüşümdür.Bana göre klasik gerilim fimlerinin çok çok ötesinde geniş çaplı etkiler yaratan ve heyecandan geberten film tam sinemada izlenir denebilecek bir film.Ben 8/10
Kucukken ızledıgım de cok etkilenmiştim ama sımdılerde pek ıc acıcı deıl ama serının en ıyı fılmı. Vakit gecirmek icin izlenilebilir. Eski olmasına ragmen 05-06 yapımı bır cok korku filminden iyi.
Film güzeldi.Konusuda fena deildi.Anlatılan efsanelerin çoğunu biliyordum.Ama ben katili tahmin ettim.Tahmin etmek çokta zor deildi aslında.Ama film güzeldi.
arsivimde ki birnumaralı film.Türkçe dublajını seyretmedim.Ama film aynı film.Gerçektenolağan üstü.Hemen yerinizden kalkıp bu filmi izleyin. manyakgörüntü ve ses efektleri filmi tamamlamış.Oyuncuların profesyonellikleri güzelliğe güzellik katmış.2. sini boşverin.1 i mutlaka seyredin.ben kefilim
Bu film benim en sevdiğim gerilim filmleri arasındadır. Katilin kostümü hala beni korkutur. bu filmi izlemeden önce o paltonun aynısından vardı bende , filmden sonra yok..gerisini siz anlayın..arşivlik bir film..tavsiye ederim... 10/8