18 ve üzerine hitap eden bir film,izlemeden önce; insanlar zaten bu bilinçle hareket ediyor ve dolayısıyla açık sahneler olduğu için ailece falan izlenmez kesinlikle.Filme gelirsek ne diyelim öyle ne çok kötü diyebilirim şahsen ne de fazla iyi.Jigololuk yapan,genç ve yakışıklı nikki'nin kadınlarla olan ilişkisini ele alıyor konu bundan ibaret sonu da değişik bitiyor zaten yani izleyip izlememek size kalmış.Zaman öldürmek için olabilir o kadar da olumsuz olmamak lazım..
Filmdeki cinselliğin olması normal çünkü filmin adı çapkın. Çapkın bir adamı anlatan bir film cinsellik içerecek tabiki ama bu kadar da açık seçik gösterilmesine gerek yoktu. Çok fazla açık saçık olmuş. Ama yine de güzel bir senaryo. Her günü birlik ilişki yaşayan insanın ders alması gereken bir hikaye.
izlemeyenler yorumlara bakmasin, lutfen izleyin ve sonra karar verin! sadece cinsellik var diye bir filmi elestirmek ne kadar dogru acaba? hayatin icinde cinsellik yok mu?
filme romantik birazda eroptik komedidir, Asthon kutcher boyle okadar da abartılı fılmde oynamaz dıyerek gıttık tamamen husran nerdeyse porno fılm olmus fılme cıft olarak gelenler daha 10. dakikada salonu terketmeye basladı. cok kotu cok. aman ha sakın cıft ısenız gıtmeyın cok rezalet paranıza yazık cok pornografık bır fılm
Kötü bir film. Film diyor ki, "ben cinsellik içeren sahnelerimle ön planda olmak istiyorum", o zaman bari o sahnelerin iyi olsaydı. Ama bence film,hiç bir anlamda iyi değil.
harika bir film. bu tarz filmleri çok nadir oluyor. insanı olmak istediği şekle sokuyor. bence Şidettle izlenmesini tavsiye ediyorum. filmin anlamsız bulanlara sadece film izlemiş olmak adına izliyorlar. yapılan eleştirilerinde bu fikrimde haklı çıkarıyor.