begumm-
2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmde kayda değer tek bir diyalog bile yok..kesinlikle gereksiz erotik sahnelerle dolu,ne anlatmak istediğini de tam olarak anlayamadıgım bir film.sakın sinemada izlemek gibi bir hataya düşmeyin.ne oyunculuk,ne konu,ne müzik hepsi sıfır.
sadece erotik bir film anlatımında çekilmiş bir film bu kadarını da beklemiyordum doğrusu sinekritikte murat tolga şen filmi genel olarak anlatmış yorumuna bakıp ta izleyin derim
Film söylenen kadar vasat değil aslında film çıkalı 1 sene oldu ama neden geç geldi anlıyamadım...Sinemada gidip izlenilcek bir film diye düşünmüyorum.Aslında çapkınlık dersi veren ve sonunda dram ve romantızımn birleşmesi var.Kutcher iyi oynamış yakışmışta...Filmden çıkan sonuç şu benim sevdiğim beni sevmez sevmediğim benı sever :D:D ve asla aşık olma ve kadınlara çok güvenme :D.D 10/5.5
evde hos vakit gecirebileceginiz bir film var duruyor karsinizda. bazi sahneler biraz abartilmis, gereksiz olmus. tam olmasa da genclik filmi oldugu denebilir. filmde yapilan sey aslinda capkinlik degil; meslek desek daha dogru olur :) capkinlikla ilgili satir aralarinda tuyo vermiyor da degil.
ashton abimiz yapmış ya rolüne oturmuş.beklenildik son değildi ayrıca filmde değişik bi hava vardı romantik komedi die izlediğim için olsa gerek ben izleyin derim arkadaşlar