3,8
Taşıyıcı 3 hakkında görüşlerin ?
30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
mantık arıyabilceğiniz bir film değil ama izlenmesi gerçekten keyif veriyor..!!!
10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeyi çok istedim ama bulunduğum şehre gelmedi; o yüzden izleyemedim.
Ama Jasonın filmlerinin kötü olacağı görüşünde değilim.
26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
geçen hafta izleme fırsatı buldum ama ilk ikisi kadar zevk verdiğini söyleyemem. yine izlenmeyecek kadar kötü değil.
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Standart Taşıyıcı filmi neredeyse ilk filmle aynı özellikler var sadece konu değişik. Eğer taşıyıcı sersisini seviyorsanız memnun kalacağınız bir film
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film süperdi araba kovalama sahnesi süeprdi (bmw) harikaydı. Bi de kız süper rol yapmış ya değişik bi tip bulmuşlar yüzü çilli falan güzel hoş bi kız dı
14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
3ncü film bir seri filmi olmnaktan öte değil biraz çekilmek için zorlanmış durumu mevcut. bunun yanı sıra daha sağlam bir senaryo ile film daha ilgi çekici hale getirilebilirdi. eh işte diye bileceğim bir film. Ok bir şey beklemneden giderseniz tad alabilirsiniz.
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Statham yine harikaydı, bilgisayar efektleri bariz bir şekilde gözüküyor bir sahnede. Genel olarak Aksiyon ve efektler iyiydi. Arabayı gölün içinden çıkarma fikri şahaneydi. Taşıyıcı 1 kadar iyi değil. Beğendim 7.5/10
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
evde izledim ilk filmlerdeki heyecanı bulamadım ama sinemada izlenmesini tavsiye ederim en azından gitmeye değer bir film.
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konuşma sahnesi daha çoktu sanki bide eski taşıyıcı flimlerini arattı
10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ilk ikisine göre aksiyon yönünden sönük kalmış..umduğumu bulamadım..on üzerinden beş...
17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hiç güzel değildi eski taşıyıcı tadını vermedi