3,8
Taşıyıcı 3 hakkında görüşlerin ?
5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bugra_s88; daha önceki filmlerde bi tuşa basıp arabanın plakasını deiştirebiliodu, belki dediin tren sahnesinde de öyle bişey yapmış olabilir, eğer sölediim gibi bişey yoksa cidden çok saçma we büyük bi hatadır.. Bu arada sabırsızlıkla bekliorm filmi, ne zmn vizyona giricek bilen war mı acaba??
26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Benim bir filmi eleştirirken "Sırf aksiyon,gerisi sıfır" diye tanımlayacağım filmlere gösterdiğim en iyi örnektir bu film.Karakterler bu kadarmı yüzeysel olur?Hele filmdeki kadın karakter tam sallamasyon.O kadarki sanki senaryo jason statham üzerine yazılmış, çekimler sırasındada bu hatun girip öylesine oynamış gibi duruyor.Ama beni en çok üzen şey filmin seyirciyi aptal yerine koyarcasına mantık dışı olması.Bir an cüneyt arkın filmi izliyor gibi oluyorsunuz.Aksiyon sahneleri güzel ama içi boş.Sinema sanatının aksiyon yönünü iyi gösterdikleri için benim notum sadece o aksiyona 4/10.Eğer kadın dandik olmasaydı 5/10,Statham cüneytleşmeseydi 6/10,senaryo daha özenilerek yazılsaydı 7/10 ve popüler kültürün o klişeninde klişesi gelişme-sonuç bölümlerini daha özgün hazırlasalardı 8/10 gibi puanları hak ederdi.Ama şu haliyle içinde sadece aksiyondan başka birşey olmadığı için 4/10.
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben izledim arkadaş fena değildii..........
tavsiye ederim size
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ismail yk ve müslüm gürses posterlerini görünce göğsüm kabararak izledim :)
24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ben filmi izledim. filmin başı biraz sıkıcı gibi geliyor. ancak filmin ikinci yarısı tamamiyle arabanın içinde geçiyor. özellikle arabayla birlikte göle uçtuğu sahneye bayıldım. film vurdulu kırdılı bir film değil aksiyoni aşk ve zekanın buluştuğu bir film.
23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı 2 den güzel lakin taşıyıcı 1 in yerini tutamaz. O ilk film oldugundan mıdır yoksa bilinmez ama onun yeri bi farklı gibiydi sanki, Daha iyi olsun derken daha vasata indirgenmiş bi film açıkçası. buda seri filmlerin bi kör talihi artık galiba. Dövüş sahnelerindeki güzelliği takip sahnelerinde görmek isterdik lakin birbirlerine kur yapan iki kişiden başka bişey görünmedi...
Güzel film, evde çerezlik.
5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya ne güzeli ikinci filmde resmen saçmaladılar jason a gelince ben çağırsam aksiyon filmi var diye gelecek her filmdede oyanılmazki biraz seçici olmak lazım ayrıca şu hata bulan arkadaş taşıyıcıyı izlememiş galiba adam her dakika plaka değiştiriyor. normaldır o plakanın farklı olması. artık bu tarz filmler baydı tekme atmayla olmuyor bu işler.
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar, serinin ilk iki filminden bir farkı yok. Bence sinemada izlenecek bir film değil. Belki arkadaşlarınızla DVD keyfi yapabilirsiniz, belki...
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü transporter ne birdeki kadar sürükleyicilik nede ikideki gibi aksiyon var.Saçma aksiyon sahneleride üzerine meze olmuş.10/5 oda Jason için
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok kötü değildi ama ben beyenmedim vasat bir filimdi.
30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar serinin ilk iki filmini gerçekten çok beğenmiştim ama açıkçası bu beni pek sarmadı. 6/10
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
biraz (baya) abartılı olmuş bazı sahneler ve azcık (baya) saçmalamışlar.izlerken eğlenebiliyosun ama detayları düşünmeyin benim gibi yoksa filmin suyu çıkıyo 10/6
5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Beklediğim gibi değildi. dövüş sahneleri çok hızlı çekilmiş. sanki filmi hızlandırılmış olarak izliyorsunuz gibi. fazla aksiyon sahnesi de yoktu. benim tavsiyem sinemaya boşa gitmeyin. evde izlersiniz. bir iki ay sonra tv de çıkar kesin..
9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
diğer taşıyıcıların hemen hemen aynısı.Bu tür filmlerin edebi değeri olmadığından görsellik ön planda tutuluyor.bu görsellikler lux arabalarla yapılan kovalamaçlar,bol dövüş sahnesi,geyik muhabbeti ve birde güzel kızlar.Olumsuz olarak sadece güzel kız konusunda yetersiz kaldığı görüşündeyim
14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film orta aksiyon bir film jason abartılı dövüşü + hariç yalnız komik olan film sanki auidi kampanyası gibiydi mercedesi yerden yere vuruyorlar yani...kıza gelince çilli bomdu güzel olabilir çilleri giderse eğer:)