3,8
Taşıyıcı 3 hakkında görüşlerin ?
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
1 ve 2 yi aratmıyor. izlenmeli10/8
26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Saçma sapan senaryo boşuna zaman kaybı.Aksiyon sahneleri iyi ama dediğim gibi iğrenç bir senaryo.Yok kızı kaçırıyorlar babasını tehdit ediyorlar başroldeki amcamda kızı bir yerden başka bir yere götürüyor.Ya kardeşim kızı alın rehin babasını tehdit edin sözleşmeyi imzalatın kızı bırakın.yok kızı kaçırıyorlar şuradan şuraya götüreceksin.hayatımda böyle saçma sapan bir film izlemedim amerikalılar iyice saçmalamaya başladı.iyiki sinemaya felan gidip bu filmi izlemedim.verdiğim paraya acırdım yoksa
26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
diğer filmlerin yanından bile geçemez 6/10 izlemesenizde olur.
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sevgili arkadaşlar jason statham ın tüm filmlerini izlerim gayet başarılılar ama bu film fiyasko.ha sadece aksiyon için izlerim diyorsanız izleyin ama çok amatör olmuş.mesela;1:adam jason a arabadan 25 mt uzaklaşma diyor.ama maşallah jason 5 km uzaklaşıyor ama fünye patlamıyor.2:adamlar ilk defa munih e gidiyorlar budapeşteye gidiyorlar ama maşallah sanki gps jason a takılı gibi her yeri biliyor.o ormana dalıyor nereden bildin oranın çıkış yolu olduğunu arkasındanda mercedes gidiyor.arabayı bir adam alıyor jason telefon klubesındeyken olaya bak jason bisikletle yakalıyor.evlerin içini nerden biliyosun ki.3:Filmde oynatacak daha güzel bir kız yokmuydu?4:olay tamamen audi ve mercedes in reklamı değil mi?5:Abi tamam hepsini anlarım da filmin 45dk 22.saniyesine bir bakın.duvarda hangi sarkıcının afişi var? İsmail YK ile Müslüm Gürses in.hehehehe yönetmen Baba yı dinliyor heralde.bu kadar komik olamaz bir film.5:uçurumdan mercedes in uçma sahnesi tıpkı bizim türk filmlerindeki gibiydi.olmamış jason.seni daha kaliteli filmlerde izlemek istiyoruz.bu filmin konusu bile yok.! filmi izlerken kaç kişi afişi dikkat etti acaba !
27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gzl bi filmdi jason statham için izlenir 10/8
15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok güzeldi jason statham yine filmin hakkını vermiş ben beğendim filmi yalnız ince bi ayrıntı vardı dikketimi çekti jason ın duvardaki telefonla konuştuğu sırada telefonun sabitlendiği duvardaki ismail yk ve müslüm gürses posterini tek ben mi görrdüm :)) izlyenlere soruom görmemişler :))
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence çok iyi olmamış o kdar 10/6
20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu film aksiyonun papucunu ter giydirir.Aksiyon dediğin böyle olur ama şimdiki konusu ne olacak çok merak ediyorum?
13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
1. ve 2. seri kadr sürükleyici ve de akıcıydı.Jason Statham gerçekten filmlerde hakkını veriyor. gidilmeye değer herkese tavsiye ederim.10/8
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklediğim film en sonunda çıktı ve buda diğerleri kadar mütiş umarım 4. filmde çıkar
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film genel itibarı ile güzeldi ama aksiyon sahneleri biraz daha fazla olabilirdi diye dusunuyorum...
29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
fragmandaki sahnelerle sınırlı değilse serinin en iyi filmi olacaktır. ancak Türkiyede ne zaman vizyona gireceği belirsiz..
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jason statham, jet li ile beraber oynadığı filmde,ondan etkilenmiş sanırım..o da 10 kişiyi birden dövmeye başlamış artık..güzel bir aksiyon filmi..beklentiyi karşılıyo..ama "ateşten kalbe akıldan dumana" yada "kapışma" bence çok daha iyi bu filmden..
not: filmin baş kadın aktristi için daha güzel,en azından daha çilsiz birini seçebilirlerdi..
5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bugra_s88; daha önceki filmlerde bi tuşa basıp arabanın plakasını deiştirebiliodu, belki dediin tren sahnesinde de öyle bişey yapmış olabilir, eğer sölediim gibi bişey yoksa cidden çok saçma we büyük bi hatadır.. Bu arada sabırsızlıkla bekliorm filmi, ne zmn vizyona giricek bilen war mı acaba??
26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Benim bir filmi eleştirirken "Sırf aksiyon,gerisi sıfır" diye tanımlayacağım filmlere gösterdiğim en iyi örnektir bu film.Karakterler bu kadarmı yüzeysel olur?Hele filmdeki kadın karakter tam sallamasyon.O kadarki sanki senaryo jason statham üzerine yazılmış, çekimler sırasındada bu hatun girip öylesine oynamış gibi duruyor.Ama beni en çok üzen şey filmin seyirciyi aptal yerine koyarcasına mantık dışı olması.Bir an cüneyt arkın filmi izliyor gibi oluyorsunuz.Aksiyon sahneleri güzel ama içi boş.Sinema sanatının aksiyon yönünü iyi gösterdikleri için benim notum sadece o aksiyona 4/10.Eğer kadın dandik olmasaydı 5/10,Statham cüneytleşmeseydi 6/10,senaryo daha özenilerek yazılsaydı 7/10 ve popüler kültürün o klişeninde klişesi gelişme-sonuç bölümlerini daha özgün hazırlasalardı 8/10 gibi puanları hak ederdi.Ama şu haliyle içinde sadece aksiyondan başka birşey olmadığı için 4/10.