3,8
Taşıyıcı 3 hakkında görüşlerin ?
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar, okuduğum yorumlarda filme haksızlık edildğini seziyorum. insanların yüksek aksiyon beklentilerinden kaynaklı bir hoşnutsuzlukları mevcut. açıkcası çok iyi bir film
26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
nasıl olumsuz yorumlar yazılmış hayret ediyorum kesinlikle izleyin tavsiye ediyorum senaryo sürükleyici sahneler müthiş 10/9
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence guzel bır fılım dı ızlemenızı tavsıye edrım
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika bi film olmus bence. neredeyse 1. sinden bile guzel olmus. ama basroldeki kız daha iyi olabilirmiş.
8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
zorla, filmi üçlemek için çekilmiş gibi görünen bir film. ayrıca serinin ilk iki filminin yanına yakışmamış. 10/5
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bencede O Kadar Güzel DegiLdi En İyisi
1.Dii..
10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bence super bir film her yonden herkese izlemelerini tavsiye ederimm
7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
allah allaaah :) varlığı yeteer
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok kötü değildi bence izlenilebilir ayrıca bazı sahnelerde aksiyonu izleyiciye tam olarak yansıttıklarını düşünüyorum..
1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde Jason varsa zaten kafadan sinemada izlenir bu film zaten taşıyıcı ve robert knepper olunca bence ortaya tadından yenmez bir film çıkmıştır.
30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı 3 diğer serileri gibi bence başarılı bazı action sahneler biraz abartılı olmuş ama oda filme renk katmış.Dövüş sahneleri olsun otomobil sahneleri olsun güzel olmuş tavsiye ederim sinemada izlemenezi...
7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
O nası bir kapışma sahnesidir ya 70 li yıllardaki Cüneyt Arkın filmleri gibi hızlı çekimli hemde bariz bir şekilde....

Tek cümle ile serinin en kötü filmi...
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film değil bence otomobil reklamı
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
jason Statham olmasa izlenmes bu film .. bence adı kadar güzel deil :) hakkını vermiyoR..
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bi film. bu filmi öyle mantık aramadan izliyceksin, yoksa hayal kırıklığı olur tabi. transporterın özelliği bu aksiyon fazla, artistlik hareketler çok, görsel show yani:)