Dünyalı
    Dünyalı hakkında görüşlerin ?

Köksal Kök
    Köksal Kök

5 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    Bir tarihçi olarak, filmi bir kitap giibi parağraf parağraf izliyorum/dinliyorum. Başucu filmlerimden ilk 5'te. Aklıma geldikçe izliyorum.
    Sadık
    Sadık

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Her ne kadar sinematik olarak tatmin edici olmasa da insanı sorgulatması ve sadece bir mekan bir avuç insanla bu kadar heyecanı ve sürekliliği yakalamış olması çok şaşırtıcı. Kesinlikle bir kere izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk olarak 9.sınıfta ingilizce öğretmenimiz izletmişti ama o zaman pek fazla bişey anlamamıştım ve sıkılmıştım şuan gerçekten fazlasıyla ilgimi çekti.
    özgür BENLİ
    özgür BENLİ

9 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Hakikaten bu filme iyi , harika vs bilmem neye diyenlerin film zevkinden şüphe duyarım..Bu film başrol oyuncusu ben İsayım diyene kadar ve hristiyanlığın yanlış temeller üzerine kuruldugunu anlatana ve ispatlayana kadar zaman kaybıydı.İsa ile ilgili anlattıkları bi din felsefesi ve sorgulaması içeren bi sahne başlattı.Orda biraz ilginçti hepsi bu..Bu meseleyi bilen için zaten ilginç değildi.Yani İsanın çarmıha gerilmediği, uzakdoğuda bulunduğu vs vs.Zaman kaybı bir film.Konu yok, oyunculuk yok, bütçe yok..
    hakan k
    hakan k

23 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    konu bakımından izlediğim ve beni kendisine çeken en olağanüstü filmdi gerçekten çok güzeldi izlemenizi tavsiye ederim
    Aamir Khan
    Aamir Khan

20 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Film güzel girişle merak uyandırıp bunu canlı tutarak devam etti. Fakat tarafsız izlememe rağmen Buda'dan öğrendiklerini zeusun oğlu İsa olarak sattığını buna bağlı olarak tüm dinlerin aslında temelsiz olduğunu hristiyan dinini yerden yere vurduğunu görünce ciddi anlamda basitleşti film.
    Mezopotamyada doğduğunu söyleyip tüm dinlere değinip İslam dinine uzaktan yakından hiç bi atıfta bulunmaması İslam dinini dinden dahi saymaması anlamına gelir ki buda senarist ve yönetmenin haddini artık fazlasıyla aştığını gösterir.
    Biliminde kurgununda bir sınırı vardır en akla gelmeyecek senaryoları filmleri izledim. Her tür filmi gerçek bir filmkolik gibi onun film olduğunu kabul ederek izlerim değerlerimi inançlarımı bi tarafa bırakarak izlerim. Fakat burda bir kurgu değil çok ciddiyetle kurulmuş bir kurgu gördüm. Dinini çok seven bir mğslüman olarak Hristiyanlığa yapılan hakaret kabul edilir bişey değil.
    Normalde ikilemde bırakan finallerden nefret ederim netlik isterim ama bu filmdeki final netliği beni rahatsız etti. Bu kadar ciddi bir film böyle bi finalle bitmemeliydi ikilemde bırakması daha yerinde olurdu gizemini korumalıydı.
    Hepsini bi tarafa bırakırsam benim gibi her çeşit film izleyen birine bu kadar farklı bir yorum yaptıran bir film başarılıdır. Ciddi anlamda etkilemiştir ki burda değerlerimi ve ön yargılarımı ortaya döktüm. Film amacına ulaşmış yapmak istediğini başarmış...
    Nevzat Ozdem
    Nevzat Ozdem

19 Kasım 2022 tarihinde eklendi
    Büyük bir zevkle izlediğim ve ikincisinin de merakla bekleyip ikincisini de zevkle izlediğim bir film.
    tek bir oda da geçen ve bu kadar içine çeken ve sürükleyici bir film. kesinlikle tavsiye ediyorum. 10/9
    Sevim Nur
    Sevim Nur

3 Mart 2022 tarihinde eklendi
    Filmin ana düşüncesi beni çok etkiledi hayatı inancımı sorgulamama sebep oldu farklı görüşlere sahip insanların bir odada olup tartışma fikri çok iyi . Gerçekten anlayana güzel film
    Mehmet Songül Baş
    Mehmet Songül Baş

11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenmeli tavsiye ederim. Değişik bir tarz fakat bilim kurgu değil, eğer bilim kurgu beklentiniz varsa beklentinizi karşılamayacaktır.
    Yaşar Şen
    Yaşar Şen

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    film güzel sade gayet güzel merak uyandırmasıyla filmi sonuna kadar izlettiriyor. asıl önemlisi izledikten birkaç gün sonra bile hala akılda kalan ulan acaba mı?işler o kadar ileriye gidebilirki egonuz sizi bu ben olabilir miyim?olsaydım ne olurdum?ne yapardım? sorularını aklınızda uyandırması bir anlıkta olsa. başarılı izleyin derim.
    Hasan Akif Aycibin
    Hasan Akif Aycibin

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    İlginç bir filmdi gerçekten de. Bir mekânda geçen, yaklaşık 200,000$ olan bir bütçesiyle beğendiğim bir film oldu. Diyaloglarıyla insanı sürükleyen bir filmdi. Tek mekânda geçiryor olması 12 Öfkeli Adam filmini hatırlattı bana. Filmin hikayesi şöyle; John bir üniversitede tarih profesörlüğü yapmaktadır. Bir gün taşınma gereği duyar. Akademisyen olan arkadaşları John'un evine gelip neden taşındığını sorgularlar. John sonradan 14.000 yıldır yaşayan bir insan olduğunu, ilkel çağlardan beri yaşadığını, tarihten birçok insanı gördüğünü, dini hikayelerin bilindiği gibi olmadığını ve İsa olduğunu anlatır. Bunu duyan arkadaşları büyük bir şok geçirirler. İlkten hiç inanıyor gibi bakmazlar ama konuşmalar devam ettikçe bazıları inanmaya başlar. Genel olarak hikaye böyle. Bilimsel jargonların ve bazı bilim adamlarından söz edilen bir filmdi. Diyaloglarını gerçekten beğendim. Özellikle dinlerle ilgili yapılan konuşmalar ilgimi çekti. Görüntü yönetmenliği olarak kamera iyi kullanılmış bence, ışık kullanımının iyi olduğunu söyleyemem ama böyle bir filmde ışığın da çok önemli olduğu söylenemez zaten. İki yerde yanıltmaca vardı. İlki John bir süre sonra dayanamayıp tüm anlattıklarının şaka olduğunu söylemesi, ikincisi de Dr. Will ile konuşmasında onun babasının olduğu ortaya çıkması yani anlattıklarının gerçek olmasıydı.
    Filme verdiğim puan= 7,8
    İnnana Enki
    İnnana Enki

30 Kasım 2019 tarihinde eklendi
    Çok başarılı beğendim begenmek icin altyapıya sahip olmak lazım sıradan ve düşünemeyen insanların beğenmesini zaten beklemiyorum.filmi anlayabilmeniz için sosyoloji,antropoloji mitoloji,arkeoloji ve doğa bilimlerine ilgi duymanız lazım bu da çok zor herkesin yapabileceği bir şey değil eleştirenlerin çoğu anlatılanların ne olduğunu bilmiyorlar.yani bir şey izlerken anlatılanların ne olduğunu anlamıyorsanız size bisey ifade etmiyorsa izlemeyin çünkü bir şey anlamayacaksınız.insancıklar.
    Marka Next Reklam Tanitim
    Marka Next Reklam Tanitim

20 Nisan 2019 tarihinde eklendi
    Emeğinize sağlık, fena değil, izlenebilir, zaman öldürmek için iyi olmuş
    teşekkürler......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
    Bedriye G
    Bedriye G

12 Nisan 2019 tarihinde eklendi
    Gerçekten bilim kurgu ile nokta kadar alakası olmayan ve güya felsefi bazı konulara değinen tek bir mekânda sadece bir adamın konuşmalarından ibaret bir film. Bir yandan dinleri eleştirirken bir yandan budizm propagandası yapıyor. Kendisiyle çelişen bir çok nokta bulunuyor. Şaşırtıcı bir son yakalamak çabası çok bariz ve komik bir şekilde olmuş.
    Tavsiye üzerine sonuna kadar izlemiştim. Yarısından sonrasını tavsiye verenden dolayı (işkence gibiydi ) izledim
    Özgür Y.
    Özgür Y.

10 Şubat 2018 tarihinde eklendi
    Ufuk açıcı ve etkileyici bir beş yıldız! görsel bir sinema şöleni değil, bir radyo tiyatrosu. Olumsuz eleştiriler anlaşılabilir. Dinler ve insanlık tarihi herkesin inançlarını sorgulamak istediği bir alan değil.
    Yusuf Ç.
    Yusuf Ç.

23 Kasım 2017 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar camdan dışarıyı izleyin içeriyi izleyin, duvarı izleyin ama bu filmi izlemeyin.Ha iki saatim boşa gitsin diyosanız izleyin.