İlginç bir filmdi gerçekten de. Bir mekânda geçen, yaklaşık 200,000$ olan bir bütçesiyle beğendiğim bir film oldu. Diyaloglarıyla insanı sürükleyen bir filmdi. Tek mekânda geçiryor olması 12 Öfkeli Adam filmini hatırlattı bana. Filmin hikayesi şöyle; John bir üniversitede tarih profesörlüğü yapmaktadır. Bir gün taşınma gereği duyar. Akademisyen olan arkadaşları John'un evine gelip neden taşındığını sorgularlar. John sonradan 14.000 yıldır yaşayan bir insan olduğunu, ilkel çağlardan beri yaşadığını, tarihten birçok insanı gördüğünü, dini hikayelerin bilindiği gibi olmadığını ve İsa olduğunu anlatır. Bunu duyan arkadaşları büyük bir şok geçirirler. İlkten hiç inanıyor gibi bakmazlar ama konuşmalar devam ettikçe bazıları inanmaya başlar. Genel olarak hikaye böyle. Bilimsel jargonların ve bazı bilim adamlarından söz edilen bir filmdi. Diyaloglarını gerçekten beğendim. Özellikle dinlerle ilgili yapılan konuşmalar ilgimi çekti. Görüntü yönetmenliği olarak kamera iyi kullanılmış bence, ışık kullanımının iyi olduğunu söyleyemem ama böyle bir filmde ışığın da çok önemli olduğu söylenemez zaten. İki yerde yanıltmaca vardı. İlki John bir süre sonra dayanamayıp tüm anlattıklarının şaka olduğunu söylemesi, ikincisi de Dr. Will ile konuşmasında onun babasının olduğu ortaya çıkması yani anlattıklarının gerçek olmasıydı.
Filme verdiğim puan= 7,8