Deniz O.
2 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Bazı erkek çocuklar daha ilkokulda kızlarla daha iyi anlaşmaya daha fazla dostluk yapmaya başlar. Cinsel olarak da kızlardan hoşlanan bu tipler çok fazla erkek arkadaşa sahip değildir. Buna gerek var mıdır? Ya da bu bir sorun mudur?
Bir erkek bir kadınla daha fazla erkek, bir kadın bir erkekle daha fazla kadındır. Evet bu doğrudur, ancak her iki cinste olan eril ve dişil enerji bir süre sonra karışarak dengeye gelerek her iki cins için sıkıntı çıkarmaya başlar. Kadın daha sosyal olduğu için kadınların olduğu ortamlarda dişi enerjisini kolaylıkla depolar. Erkeğin de benzer şekilde erkek arkadaşlarına ihtiyacı vardır.
Seni seviyorum adamım isimli filmin kahramanı Peter, yeni nişanlanmış bir emlakçıdır. Doğru düzgün bir erkek arkadaşı olmadığı gibi, iş hayatında ve kendini ifade konusunda problemleri vardır. Annesi ile arası da ekstra iyidir. Tüm bunlar tek duruma işaret etmektedir: Babadan eril enerji alamamasıdır. Babası diğer oğlu ile arkadaş gibidir. Tek arkadaşı ise yıllarca aynı şirkette çalıştığı arkadaşıdır.
Peter için tek yol kalır; kendi bir şekilde arkadaş bulacaktır. Bir çok yol dener, başına komik olaylar gelse de, o yılmaz ve sonunda tam ihtiyacı olan kişiyi bulur. Onu testesteron hormonu ile tanıştırır. Gerektiğinde savaşmasını veya kaçmasını, bağırmayı, hakkını aramayı, bazen dayak yemeyi... Daha da önemlisi almayı öğretir... Onun evi Peter için erkekliği keşfettiği bir yer haline gelir.
Başlarda Peter’daki bu değişiklikler nişanlısının hoşuna gider ancak giderek derindeki dinamik sarsılmaya başlar. O alan, Peter veren, o baskın, Peter pasifti. Dolayısıyla onun da kendini yeni duruma adapte etmesi gerekiyordu... Aşkın içine düşülen çukurdan ancak böyle çıkabilirlerdi...
Kahkahalar attırdığı dakikaları da var,biraz vites düşürüp rölantiye aldığı da.Ama bu tarz komedilerin en az bir kez izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Hem kadroda çok sevdiğim Joe Lo Truglio da varken...
Hayatı kızlarla paylaşmış bir adamın kendi düğünü için sadıç bulma arayışını anlatan güzel bir komedi filmi.Yanlış anlamalar-algılamalar,gerçek bir arkadaş, hayatı yaşama adına alınması gereken güzellikleri anlatan komedi...Saygılarımla...
Bu filmin seneryosunu John Hamburg yazmış olduğu için izledim.Aslında senaristin izlemiş olduğum diğer filmleri daha iyiydi.Ama gerçek arkadaşlığı Adamım Benim filminde görmek güzel oldu.Film oyuncuları arasında geçen güzel iletişim için 10/8 .İzlemek isteyen arkadaşlara iyi seyirler..
güzel bir komedi.şu son yıllarda john hamburg,judd apatow,todd phillips gibi isimlerin başlattığı tarzın güzel örneklerinden.bu filmlerde kurulan ekip çok önemli konulardan biridir,i love you mande oldukça uyumlu ve eğlenceli bir kadro var.daha iyi örnekleri mevcut belki ama burada da süper espriler size keyifli vakit geçirtiyor.tabii ki başta saydığım tarzı seviyorsanız.erkek arkadaş ve sevgilinizin arasında kalmak sanırım başlıca muhabbet diyebiliriz.eğlenmek için tercih edilebilir.
eğlenceli zaman geçirilecek bir film Jason Segel güzel bir hava katıyor filme. diziden takip edenlere filme biraz daha yakınlık kazandırıyor bu da artı bir etken.
Evlenme kararı alan Peter ve Zooey,düğün hazırlıklarına başlarlar.Her şey güzel devam ederken Peter sağdıç olmasını isteyecek kadar samimi bir arkadaşının olmadığının farkına varır.O nasıl oluyor demeyin bende anlamadım.Bu yaşa gelmiş hayatında yeni fark ediyor samimi bir arkadaşı olmadığını:)Neyse,hikaye bu şekilde Peterin bir arkadaş edinme çabaları üzerine devam ediyor.Adamım benim,tipik o Amerikan garip sevgili,arkadaş,ilk gece falan filan gibi arayış üzerine kurulu.Komedi filminden çok eğleneli bir film.Yani kişiye göre değişir tanım.Bence pek komik değil.Az çok eğlendim ama çok beğendiğimi söyleyemem.Aradığımı yeterince bulamadığım için Rashida Jones benim bu filmdeki en büyük artım oldu.Zira tip olarak çok beğendiğim bir hatundur.Daha çok erkeklere yönelik bir film anlayışını benimseyen adamım benim,çerezlik bir film.