Her ani ayri guzel,hos bir arkadaslik filmi. Bir dostun bir insan icin ne kadar onemli oldugunu anliyorsunuz izleyince... Sinemaseverlerin belleklerinde ve arsivinde olmasi gereken bir film:)
çok güzel filmdi ve çok eğlendim bu filmde .. ayrıca 17 againdeki ve i love you man deki efemene erkek karakterlerini çok iyi oynamış bence thomas lennon onu gördüğüm bütün sahnelerde güldüm gerçekten :)
how i met your mother in fanatigiyim.marshall karakterini cok severim. filmi sırf bu yuzden izledim ama husran oldu.. yavas ilerleyen ve esprileri vasat bir film..senaryo iyi degil. uzuldum dogrusu...
Filmi hiç beğenmedim hatta oyunculuklardan tutun kurgu, senaryo ve hikayeyi çok abartılı buldum. Bu yıl ilk defa bu alanda bu kadar kötü bir film izledim.
Filmle ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Ama bu yapımcılar başlık bulma konusunda yaratıcılık sıkıntısı çekiyorlar heralde. I love you , Paris, I love you, man, P.S I love you. Anladık para kazanınca herşey i love you oluyor ama biraz hakkını verin. Dimi ama :D