3,4
Max Payne hakkında görüşlerin ?
31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
son zamanlardaki en iyi uyarlamalardan.
11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gayet başarılı bir oyun uyarlaması tavsiye ederim...
28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harbi kötü film ya oyununa ihanet gibi izlerseniz pek bişey beklemeyin izlemezseniz hiç bişey kaçırmamış olacağınız bir film
16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oldukça etkileyici bir fragman , hiçbir fragmanda bu kadar heyecanlanmamıştım , filmi izleyip yorumumu yapcam
15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlara katılıyorum.,Mark Wahlberg oynadığı her filme kalite katıyor.şimdiye kadar izlediğim her filmini beğenmişimdir. hala italyan işi ve tetikçi mükemmel filmlerdi. bu tarzda filmler bekliyoruz ondan...
27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin oyununu oynamayan yada bilmeyen max payne duygusunu bilemez. ( bir ara okulda öğretmeni yeğenime adın ne dediğinde max , ı m max payne die cvp verio ) o kdar kaptırılan bi karakterki . mükemmel bir film olmasada çoğu aksiyondan güzeldi yalnız filmin süresi kısa olduüundan tam kurgu olmamış . genede harikaa : )
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Uyarlama olarak hitman da n iyi olduğu kesin.Atmosfer,görüntüler felan aynı oyun.Yaratıklar da arkadaşların dediği gibi rüya,uyuşturucunun etkisi.Konu olarak oyuna büyük ölçüde bağli kalmişlar.Filmin ilk yarısı biraz sakin geçiyor hikaye ve karakter gelişimine ayrılmıi.2. yarıda aksiyon ve çatişmalar başliyor onun için ilk dakikadan aksiyon bombardımanı beklemeyin.Ağır çekimler var elbette ama oyundakiler kadar değil.Bence Mark Walberg elinden geleni yapmiş rol için.İyi seyirler
8 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Max Payne, Beklentilerimin yüksek oldugu bir film. Hitman gibi oyunuyla, oyundaki hikayesi ile gönüllerimize taht kurmustu. Merakla ve heyecanla bekliyorum...
10 Mart 2009 tarihinde eklendi
keşke john woo çekseydi ama film kesinlikle kötü degil filmin ikinci yarısı tam bir şölen hele bir max payne kaçış sahnesi var izlemeyenler ve oyunu oynamayanlar çok şey kaçırmışlar. 10/9
11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
oynunu oynamış olarak bazı eksiklikle ve fazlasıyla gereksiz ayrıntılar fazlalıklar gördüm.
öncelikle eksiklikler şunlar: sadece 1 tene ağır sahne vardı oda çok gereksizce yapılmış.
adam üstte 3 el ateş ediyor max bir kez pompalıyla ateş ediyor.
sadece 1 tane max karakterine özgü ileri atlayış sahnesi vardı. onun dışında arkaya yana atlayış stelleri yoktu.
fazlalık sahnesi ise şu: ben oyunda hiç halisülasyondanda olsa kara melek görmedim oyununda ama filmde çok fazla vardı. tamam delirten haplar vardı. o sahneler güzeldi ancak kara melekler yoktu diye hatırlıyorum.
çok iyi şekilde seçilmiş oyuncuların dışında yetersiz seneryo ve vasatlık çok kötü olmuş.
adamın karısı ve çocuğunu öldürüldüğü zaten oyunun temelini oluşturan ana olaylardan.
10/8
28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Süperdi :D
18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ölüm meleği Max in gördüğü bir kabus olmalı diye düşünüyoRum.. metro istasyonu ve Max in evini görünce geçmişe gittim bi anda kendimi oyunda sandım :)
23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hayal kırıklığı ya hiç beğenmedim resmen kötü olmuş.
4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence çok başarılı bir kara film örneği.. 1/10 verenler pek film izlememişler sanırım.. Filmin kasvetini sevdim. Tamam seneryo ortalamanın üzerinde değil ama karanlık film sevenler için ilaç gibi :) 9/10
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
9/10