vforvendeta
9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumlara aldanıp izlememezlik etmeyin filim güzeldi ama vasatın üzerine çıkamamış daha çok bos karakter ve çatışma sahnesi ağır çekim hareketler konulsaydı çok daha heyecanlı olurdu
Oyun gayet iyi aktarılmış filime bazılarının olumsuz eleştiri yaptığı o kanatlı yaratıklar oyundaki valkiri uyuşturucusunun etkisi olarak eklenmiş hayali yaratıklardır herhangi bir abartı değildir
Vasat bir aksiyon filmi değil, fakat çok iyi de diyemeyiz. Bir kaç sahnesi günümüzün aksiyon filmlerine göre basit kalmış ve mantıksız olmuş açıkçası ama yine de izeyince keyif alınabilecek derecede. Daha fazla üzerinde çalışılırsa daha iyisi de gelecektir. Filmin son sahnesi ikincisi geliyor mesajı vermesine rağmen henüz bir gelişme yok sanırım. Puan olarak 8/10 veriyorum.
tamamen hayal kırıklığı,iki oyunun ikisinide oynadım bitirdim ama filmi izlerken ya oyunla ne alaka dedim kendi kendime... beklentimin çok altında çıktı oyunun hatırı için bile puan verilmez buna 10/1
evet arkadaşlar size katılıyorum..ben de max payne 1-2 sini oynadım..ve bu filmde oyunla alakalı hiç bir konu göremedim..misitik yaratıklar yaratmak işlemişler ama bilmiyorum..oyunun zevkini biraz kırmışlar gibi ama izlenmicek bir film değil sadece max payne altında sömürgeye uğramış bir yapım..filmde kullanılan çekim tekniği oyuna benzerlik katmış ama sadece bu artı olarak gözüküyor demicem birde mark wellbrg unutmayalım..çok güzel bir performans....izlenecek bir yapımm ama sadece mark wl. hayranları için ...benim gibi...
Keşke oyundaki senaryoyla çevrilseydi.. Ne gerek wardı böyle aşırı senaryo değişikliğine.. Yok melekler yok şeytanlar.. Mark Wahlberg aldığı paranın hakkını wermiş ama sam lake oynasaydı çok daha güzel olurdu.. Sonuç olarak 7.5/10 veriyorum helalı hoş olsun.. Bu arada al pacino oynamıo bu filmde abi :):):):):)
mark wahlberg yine yapmış yapacağını gerçekten beğendim filmi özellikle flash-backlar ve onun dönüşünde verilen anlık kareler beniepeyce etkiledi. Bu arada filmin geneline yayılan gerilimde filmde ki heyecanı epeyce artıyor. Gidin ve görün tavsiye ederim
2. film gelicek gibi değil gelicek zten eger sınemada ızledım hemen cıktım sonunu gormemıstım yazılardan sonra 2 dk lık bir sahne daha var akadaslar izlersınız bence öle kötü bir eleştiri haketmıyor anlamıorum siz filmi ne olarak ızlemek istiyorsunuz kötu dıyena rkdaslar bu younun konusuna göre perdeye ebnce cok gusel aktarımıss 1
2 oyununu oynayın aynı sahnelerı mekanalrı aysıcaksınız karları gecenın o soguk seslerını vermeısler bence fılm 10 numara deıl ama kötu elestırı hak etmıor 10/8