3,4
Max Payne hakkında görüşlerin ?
21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
izlenmeye değer bir film 10/7
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film güzel sıkılmadan izlenebiliyor fakat bazı kısımlarında abartılı sahneler çok, silahlı aksiyon sahneleri biraz daha artırılabilseydi filme daha değişik bir hava katabilirdi. Görsel efekler yüzünden biraz fantastik bir film olmuş. Ama Max Payne karakteri güzel canlandırılmış, izlenilmesi gereken bir film...
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bu filmin soundtrackini bulabilirmisiniz acaba 10 numara olmuş cidden...
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzel film süper rastgele girip de sonunda iiki de izlmşm ddğm bi film
15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ayrıca bu 2 den baslamıs max payne 1 de mona sax yok du 2 de hayatına gırıodu.
17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Max payne oynuna göre çok kalitesiz bir film izlemeyin derim.
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film olacak arkadaşımın babası film salonunda çalışıyor ondan aldığım bilgilere göre seneryo oyundan fazl kopmıcak o yaratıklarda rüya
16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
max paynenin film yapılmak için yapılmış gibi.son zamanlarda izlediğim en kötü film. uzak durun bence 2/10
20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bukadar sıkıcı film görmedim güzel malzemeler den kötü bir film yapmışlar.Hareket yok o ümitle gitmeyiniz.Bütçeden kısacaz diye araya melek felan hikayeleri koymuşlar.10/2
27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlediğime gerçekten pişman oldum neler umdum ne buldum beğenenlere saygım sonsuz ama yinede büyük beklentilerle gitmeyin filme oyununu fazla oynamadım ama oyunu oynayan birini izlemek arkadaşın dediği gibi daha zevkli olabilir seneryo basite yakın max payne abimdede hiç bir numara yok ... mark yanlış filmde oynamış sanki ona yakışmamış
2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
oyunun efsane klasmanında olmasından dolayı büyük beklenti ile gittik filme. başımıza ne geliyosa bu beklentiden dolayı gelliyor zaten sinemada.
filmi beğenip beğenmememe durumunu şöyle özetleyim: film yerine; bir çocuğumuz dev ekranda max payne oynasa, bizde onu seyretsek daha heyecanlı olurdu!
ne max payne nin edebi ve felsefi tarafı var, ne aksiyon var, ne kötü adam ne kadar kötü biliyoruz,ne max payne in ismiyle müsemma olarak çektiği acının ağırlığını görebiliyoruz, ne oyunun klasik sahneleri yada hareketleri gösteriliyor, ne de film nereye bağlanıyor anlayabiliyoruz.
kuş belgeseli seyretim resmen iki saat boyunca.
iyi bir oyunun uyarlamasının yanından geçmemekle beraber, herhangi bir film olarak bile çok zayıf kalıyor.
cast dan, senaryoya kadar herşey çok zayıf. görüntü yönetmenliği belki de filmin akılda kalan tek yanı.
eğer bu filme gidecekseniz ve max payne oynamışsanız sakın ama sakın beklentileri beraberinizde salona götürmeyin..
25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
oyunun seneryosu gerçekden çook mükemmel süper bir film olacak
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bence bu film o kadar kötü değil veya hayal kırıklığı uğratıcak bi film değil.bu tür yorumları yazan arkadaşlar genelde max payne adlı oyunun 1 ve 2 bölümünü oynuyan arkadaşlar onun üzerinden izliyen arkadaşlar hikayenin kopuk olduğunu ve beklentilerin altında olduğunu yazıyor.Bence bu tamamen kişisel bir durum.Filme oyun perspektifi dışında bakarsanız bence çok güzel.konu kısa zamanda anlatılmak istenmiş.bir hafta sonu mutlaka izlenmesi gerekir.iyi seyirler.ayrıca filmin devamı mutlaka gelicektir.

michelle maxe son sahnede not yet şimdi değil max derken filmin devamınında geliceğini müjdeliyordu.mona sax karakteri çok güzel oturmuş.
12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mark Wahlberg bütün filimleri güzel özellikle tetikçi filmi deki performansı çok iyiydi ve bence bu rolü ondan iyi kimse oynuyamaz tam oturacak role benidüşüncem bu inşallah beklediğimiz gibi olur
28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film oyunuyla tamamen alakasız.Madem herif kurşun yemiyor,neden bullet time koymadılar filme?Daha güzel olurdu.Ayrıca senaryo yanlışi yazılmış.B.B normalde polisti.Ama Max Paynenin babasının eski ortağı olarak yazılmış filmde.Max oyunda nypdden Deae geçmişti.Fakat bu filmde faali meçhul davalarda.Mona Rus değildi.Kardeşinin ismi de Natasa değildi.Lisaydı.Filmde punchinello,woden,gogniti,vladimir lem de yok.Ayrıca sonunda Horneun ölmesi gerekirken B.b ölmüş.Kurşunlardan koşarak kaçma da çok saçma.Bütün bunlar 125 dakika içine sığdırılabilirken film yapımcıları saçma sahneler sığdırmışlar.Bu filme 10 üzerinden 2 veriyorsam bile oyunun hatrı içindir.