Max Payne
3,4

uzmancakal
uzmancakal

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
max payne gerçekten iyi bir oyundu.
sinemasının da iyi olacağını düşünüyorum.
hele hele mark wahlberg varken!
VsP
VsP

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi öylesine boş vaktim olduğu için izledim ama beklediğim kadar güzel değildi. Büyük umutlarla izleyenler hayal kırıklığına uğramıştır. Son 10-15 dakikasında vardı biraz aksiyon gerisi çok vasat.
ozana99
ozana99

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
oyununa bayıldığım defalarca oynadığım max paynenin filmi çok daha iyi olmalıydı. vasat bir film olmuş.
onurelalmaz
onurelalmaz

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin çekimlerinde oyundan esinlenilmiş..başları sıkıcı olsada olga kurylenko hatırına seyrediliyor.sonlara doğru film kendini toparlamış.neticede seyredilebilir..
loathemurat
loathemurat

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
2. film gelicek gibi değil gelicek zten eger sınemada ızledım hemen cıktım sonunu gormemıstım yazılardan sonra 2 dk lık bir sahne daha var akadaslar izlersınız bence öle kötü bir eleştiri haketmıyor anlamıorum siz filmi ne olarak ızlemek istiyorsunuz kötu dıyena rkdaslar bu younun konusuna göre perdeye ebnce cok gusel aktarımıss 1

2 oyununu oynayın aynı sahnelerı mekanalrı aysıcaksınız karları gecenın o soguk seslerını vermeısler bence fılm 10 numara deıl ama kötu elestırı hak etmıor 10/8
dark-martin
dark-martin

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
süpeerrr oyun gibi adamın hayatı böle olur
ocan35
ocan35

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
max payne aksiyon sahneleriyle hareketli bir film.Bazı sahneleri pc oyunundan sahneleri anımsatıyor ama genel anlmada oyuna benzemiyor.2.yarıdan sonra iyice çatışma sahneleri artıyor eğer izlemeyi düşünüyosanız kesinlikle sinemada izlemeyi tercih edin bol efektli bir film... ii seyirler:)
breeze56
breeze56

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle vaktime acıdım.çok sıkıcıydı. senaryo çok havada kalıyodu.hep kafanda soru işareti kalıyor.filmdeki tek güzel şey görüntü ve filmdeki kasvetli hava.2/10
avokado86
avokado86

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Oyuna pekte bağlı kalınmadan yazılmış bir senaryo var.

Normalde saf aksiyon yapımı beklerken, öyle fazla bir aksiyon yaşatmıyor.
Ayrıca Max in duygularını mark wahlberg çok iyi yansıtıyor,bu tip filmlere çok yakışıyor bu adam.

Mark Wahlberg ve max hatrına 10/7 ...
342ismail
342ismail

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Oyunun 2 serisinide oynadım film konu olarak
oyunla pekde paralel değil yinede güzel olmuş
tehliqecem
tehliqecem

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oyunu oynayanlar melek saçmalığından bıkabilirler.. yine de Mark Wahlberg için, Max Payne için izlenilir 8/10
birdblack
birdblack

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
max payne in oyunundan hiç hbrim yoktu ama filmi beğendim
yer yer mantık hataları olmasına rağmen seyri oldukça zevkliydi
izlediim salondaki ses kaliteside mükemmel olduğundan çok keyif aldm
linkinqark91
linkinqark91

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
nasıl max payne 1 de mona sax yoktu ?? arkadaşım nasıl oyunun fun usun sen ?? git bir daha max payne 1 oyna.. filme gelince ise mark wahlbergin filmine kesin gidilir..
cowabanga
cowabanga

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
oyundan uyarlama bu film oyununu oynamayalar ve oynamışlarada aynı etkiyi yapıor,evt bu film macera arayanlar için ideal,ve kaliteli bir yapım olmuş
orcun-oz
orcun-oz

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Hitmende yaşadığım hayal kırıklığını bu filmde de yaşadım. Beklentilerimin antında bir film olmuş... Hele aranızda oyununu oynuyan varsa beklentilerinizin çok çok altında olduğunu söyleyebilirim... Sinemada izlicek arkadaşların dikkatine... :-(